Igazságot, jogot az állatoknak!


Vendég

/ #65

2015-02-10 13:31

Ezt próbáltuk keresztülverekedni (ti., hogy egy állat ne azonos besorolás alá essék a biciklivel, kapával, pöttyös labdával, lévén: fájdalmat érez, gondolkodik, érzései vannak.)
Egy pöttyös labdát nem lehet cserben hagyni sem. A kínzott állatot "rongálják". A Btk., Ptk. és az állatvédelmi törvény egymással köszönő viszonyban sincsen.
Az állatvédelmi törvény társadalmi vitáján (állatvédő szervezeteket nem nagyon hívtak meg, azok csak beverekedték inkább magukat, a váci utcai állatképekkel kölduló hölgyet, kutyakozmetikust, trénert igen - elvégre ÁLLATVÉDELMI törvényről beszéltünk) - hiába volt a szóbeli indítvány. Több, írásban benyújtott indítványunkra sem kaptunk érdemi választ. Csupán annyit: ez nem időszerű (ahogy a többi módosító javaslatunk sem volt az. Jobban tudta, mi időszerű, mi nem, akinek az állatvédelemhez semmi köze állását nem álletvédelmi érdemei miatt kapta, mint aki az állatvédelemnek szenteli ingyen és bérmentve, sőt sokszor nagyon súlyos költségeket vállalva, az életét)
Nem időszerű = nem fűződik hozzá érdeke senkinek.
Csak az állatoknak.
És azok meg kit érdekelnek??
Kívánom, hogy sikerüljön keresztül vinni, de sok reményt nem fűzök hozzá.
Takács Katalin, az "Állat és Ember" Á.V.E. elnöke



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...