Szolidaritás Demcsák Zsuzsával

DiabloCorsa
Vendég

/ #60 Re:

2015-02-04 03:57

#49: -  

 "A mai magyar társadalomban megdöbbentő, hogy azoknak az embereknek, akiknek óvni, védeni kellene a jövő társadalmát,hitet, reményt, szeretetet, felelősséget kellene képviselniük "

 Az a megdöbbentő, hogy ilyet írsz, pedig semmi konkrétumot, bizonyítékot nem ismersz, ami alapján a döntés hozok döntöttek.

   Megdöbbentő az, amit csinál a média és hogyan reagálnak arra emberek.

  Az elmúlt hónapkban napvilágra került több olyan nemi erőszak, melyek a nők félelme, kilátástalansága miatt titokban maradt. Láttunk olyan videókat, melyek azt sugallták, hogy a megerőszakolt nő a hibás, ha ez megtörténik mert "tehetsz ellene". 

  Ezek felébresztették - remélem - mindenkiben a nők kiszolgáltatottságát az erősebb férfival szemben. Bennem olyan indulatokat gerjesztett, melyet leírt így erőszakot elszenvedő nő.

- Ha elmondom testvéremnek megöli azt az embert és mehet a börtönbe. -

   Mai társadalmunkban nem tudok olyan büntetési módot, mely kellően megbüntetné az ilyen embert.  Ahhoz olyan szintre kéne süllyedni, mint a tett elkövetője. Pedig az lenne eredményes és hatásos. Kasztrálás vagy valami hasonló.

 Lányom 24 éves.  Szemrevaló teremtés. Megbeszéltem vele mit tehet és mit tegyen ha erőszakkal közelednek hozzá.  Következő lépésként önvédelmi oktatásra, "tanfolyamra" küldtem és azt is megbeszéltük ott mit tanult és mi az amit szerintem másképp tegyen, mert én is jártam ilyen oktatásra.  Tudom, hogy lányom ettől nincs még 100% biztonságban. Pár órás békés hangulatú "tornaóra" egészen más, mint sötétben váratlanul érkező támadásra reagálni, azt kivédeni. 

  DE lett némi önbizalma és az erőszakolok döntően azért járnak sikerrel, mert a lány, nő megijed, látható rajta, hogy fél és az erőszakoló férgek ettől erősek. Mert erősnek érzik magukat a félő, rettegő nővel szemben. Akivel, mint bábbal bármit megtehetnek.

  Ha megtörtént az erőszak mit tehet az áldozat? Valakivel erről beszélni kell. Az első talán barátnő lesz, mert ilyenkor általában nincs a közelben a barát, társ. Mit hallhat ekkor a megerőszakolt, mit mondhatnak neki.

-Rendőrség, feljelentés, bíróság, tettesnek börtön.-   

  A médiában az nem hír, ha egy erőszakolót, nőt verő férfit elítélnek. Az nem hozz nézetséget, weboldalra látogatót, facebookra lájkot.  Nincs az erőszakot elszenvedő nő előtt olyan példa, hogy az erőszaktevőt MÉLTÓAN megbüntették.  Az hír, ha egy elítélt erőszakoló amikor kiszabadul kidobja gyerekét az ablakon a felsége, a gyermek anyja szeme láttára. Mert akkor valaki meghalt, tehát ez már hír.   Undorító és felháborító.

   Undorító és felháborító, amikor a média azt tárgyalja, hogy megint egy nőt bántottak és a vélt igazáért való küzdelme  elbukott a bíróságon. Mert kitárgyalják nagyon felületesen, csak a nő szemszögéből

" hogy azoknak az embereknek, akiknek óvni, védeni kellene a jövő társadalmát,hitet, reményt, szeretetet, felelősséget kellene képviselniük " 

   Tehát a bírók hibásan döntöttek, mert nem a nőnek adtak igazat.  Semmilyen tényt, bizonyítékét nem ismernek (pedig van rá több ismert bizonyíték, hogy a nő ISMÉT hazudik) és csak arról lehet beszélni, írni hogy a nő

" megdöbbent az ítéleten, mely még a jogvédők szerint is azt az üzenetet hordozza, hogy a bántalmazott nők féljenek fellépni a férjük ellen. "    (velvet.hu)

  Kinek van szüksége ilyen üzenetre a médián kívül?

 Melyik erőszakot elszenvedő nőben ébreszt ez bátorságot, hogy bárhová forduljon, ha bántják? 

   Egyikben sem.

   Mert az nem hír, ha a médiában, hogy valakiről ismét kimondta a bíróság, hogy vád amit férje ellen felhozott nem nyert bizonyítást.  ( Mert a bíróság ítéletéhez, elmarasztaláshoz az kell. )

   Ha ezt egy ismert és CSAK AZ ISMERT média személyiség SZEMÉVEL látjuk és   MUTATJUK BE AZ HÍR. DE MÉG MEKKORA.
  A VALÓBAN ERŐSZAKOT ELSZENVEDŐ NŐKRE VALÓ HATÁSA NEM SZÁMÍT!!

    Mert nem ez volt az első ilyen eset a most tárgyalt házasság történetében. Mert már bizonyítva láttuk, hogy a látlelet hamisítvány, a civakodás tárgyát képező óra szerződése hazugság és még csak kevesen, de látják, hogy az állítólagos pofonról posztolt képen nem sérülés, verés nyom, hanem sminkfesték látható.

 DE a médiának csak a HÍR és NÉZETTSÉG, és NEM AZ IGAZSÁG SZÁMÍT.

  Tisztelt férfiak, férjek, fiatalemberek. Ti is kerülhettek bármikor olyan helyzetbe, hogy megvádolnak valami szörnyű erőszakos tettel. Akkor majd nektek is kijár a megszólalás, védkezés joga és elvárja majd  a rendőrség vagy bíróság, hogy a vádló bizonyítsa az erőszakot valóban elkövettétek.  

  DE A MÉDIÁBAN BŰNÖSÖK LESZTEK ÉS MAJD OTT ISMÉT CSAK NŐ SZAVA SZÁMÍT.

  Mit gondolhat a következő nő, amikor megütik, verik vagy megerőszakolják?  Demcsák Zsuzsa mellé állt "mindenki" mégsem itélték el férjét.

  Kérem a következő mellé álló gondolja végig mit ír.

Üdvözlettel: DiabloCorsa