EMBERI KIÁLTVÁNY! .... Mindenkinek, akit illet!!!


Vendég

/ #91

2014-12-09 11:12

Ott ahol a kivizsgálás és a büntethetőség joga ugyanannál az erőnél, hatalomnál van, ott petíciókkal semmit sem lehet elérni!!!
A nép, ha minden törvényes, demokratikus eszközt kihasznált már egy tiltakozásra, melytől változást remélt, de a hatalom minden szintjének kisajátítása miatt nem tud változtatásra (belátásra) bírni egy kormányt, ott nincs más hátra, mint a POLGÁRI ENGEDETLENSÉG!
A polgári engedetlenséggel célt viszont csak békés kikényszerítő eszközzökkel szabad elérni! (senki nem akar polgárháborút) Ennek egyik formája, ha kritikus tömegben BÉKÉSEN BLOKÁD ALÁ VESZ olyan objektumokat, melyek nélkül országot üzemeltetni nem lehet.
A másik formája a cél eléréséig tartó sztrájk.
A harmadik formája, ha azt tapasztalják az emberek, hogy az adóforintjaikat kimondottan rossz célokra használják fel, vagy korrupciós kifizetések által elvész egy "feneketlen kútban", AZ ADÓJUKAT EGY ELKÜLÖNÍTETT SZÁMLÁRA HELYEZIK ÉS CSAK AKKOR UTALJÁK ÁT AZ ÁLLAMKINCSTÁRNAK, HA MEGBÍZHATÓ ELLENŐRZÖTT INTÉZMÉNY (NAV) GARANTÁLJA, HOGY NEM BŰNÖZŐK ZSEBÉBE LANDOL AZ ADÓNK!
Ma elért Magyarország egy olyan szintre, ahol petícióval SEMMIT nem lehet elérni, CSAK ULTIMÁTUMMAL!