Mondj nemet az internetadóra!

Höbörgôk - miért

/ #371

2014-10-30 08:32

Tisztelt Tiltakozòk!

Nevetséges a felhàborodàsuk az u.n. "internetadò" miatt, mivel az kizàròlag a szolgàltatòt terheli és Önök közül senkinek nem fog kiadàst jelenteni. Miért azon sirànkoznak, hogy a szolgàltatò ezutàn 20 milliàrd forinttal kevesebb, azaz 50-58 milliàrd forint haszonnal lesz kénytelen beérni - azaz az orszàgbòl kivinni -  a koràbbi 70-78 milliàrd forint helyett!  

Akiknek Önök közül nem fàj, hogy 100'000 ft.-os okos telefonjàval dobàlòzzon, ablakokat törjön be, annak biztosan lenne 700 forintja is, hogy befizessen egy olyan tételt, amit a Kormàny az orszàg épìtésére hasznàl. Egyébként mennyibe kerül egy mozijegy? Nem 700 forintba és filmeket is tudnak nézni.  

Semmibôl nem lehet orszàgot épìteni. A strukturàlis àtalakìtàsnak és a befektetéseknek köszönhetô, hogy leràztuk az IMF hitelt, hogy épül és szépül az orszàg, az elmùlt évben tovàbbi 200'000-rel több munkahely létesült, segitik a csalàdokat, a rezsi csökkent, az adò 16 %-ra csökkent - szemben az Önök àltal bàlvànyozott Gyurcsàny éra adò többszörösérôl.

Mi nem tetszik? Akinek a sok jo nem tetszik - Gyurcsàny szavàval - ELMEHET. Az összes ÀVÒS és fajzata!