Internetes petíció Esterházy János védelmében


Vendég

/ #322

2011-08-31 21:22

Kedves Magyar Honfitársaim ! Mi jön még....mit kap még magyarságunk ?
Kérdezhetnénk - a szégyenletes, magyar ellenes Benes-dekrétumot mikor törlik "szlovák-barátaink".
Mi itt Békés megyében békességben élünk több évszázada a szlovák lakostársakkal, akik használhatják anyanyelvüket, bármikor felvehetik a kettős állampolgárságot.... Ez lenne az elfogadott EU-os norma.....és ez elvárható lenne az EU-tag Szlovákiától is. Ez lenne a normális államközi kapcsolat, a nemzetek békéje ! Magyar testvéreink 1100 éve a Felvidéken élnek....akiknek volt - van és lesz is hazája-történelme-jövője a Felvidéken!
Esterházy János úr példát mutatott nemcsak a magyarságunknak, de más nemzet fiainak is....segítséget nyújtott a bajba jutott embereknek. Ha az Önök elnöke - gr.Esterházy Jánost fasisztának nevezte, akkor mi mit gondoljunk Benesről, Masarikról?
Nem lennék büszke oly hazug, álnok hontestvérre mint, amilyen Benes, vagy Masarik volt.....akik "hamis trianoni esküjükkel ellopták" a Szent Istváni Magyarország Felvidéki részét, s "a magyar ellenes történelmi hagyatékaival" ma is uszítanak a békés egymás mellett élés ellen.
Jelzem - az Ipoly folyó tengerjáró hajóval Trianon előtt és azután sem volt járható (ma sem) ....és a csallóközi magyarok sem a tótok leszármazottai. Magyar hontestvéreink, akik feje fölül ellopták a saját hazáját, földjét, kenyerét-vánkosát - megélték, hogy az anyanyelvük, a magyar szó is idegesíti....a szlovákságot! A történelem hamisítás ellen pedig jó szívvel ajánlom Gasparovics elnök úrnak könyvemet: Dr.Ágoston Sándor