Szolidaritás Izraellel!


Vendég

/ #272 Re:

2014-07-30 12:34

#271: dr. Dániel Péter -

"a civil települések elleni támadások ellehetetlenítették több millió, az övezettől rakétatávolságában élő civil mindennapjait, az alagutak félelemmel töltik el őket"

Már megint rettegnek. 2000 óta - 14 év alatt nem halt meg és sebesült meg annyi israeli, mint a most folyó mészárlásban a palesztin oldalon - és nem ez az első eset, hogy megtámadják a palesztinokat... Most porig bombázzák a civil lakosságot.

 

"kitakarják arcukat, valószínűleg tartva az esetleges izraeli megtorlástól."

Ez most komoly? Israel előadja, hogy "önvédelemből" csak és kizárólag Hamas-os célpontokat támad. Akkor minek takarnák ki az arcukat, ha úgyis tudják, hogy kik ők? És milyen megtorlástól tartanának? Lebombáznak még pár iskolát és kórházat gyerekekkel?

A célja Israelnek, hogy Palesztinát végérvényesen eltörölje - nem a Hamas-t.

Javaslok egy nagyon egyszerű megoldást. A gázai övezetet és a környékét ki kell üriteni - vissza kell állítani az 1948-as helyzetet. Israelt meg áttelepíteni a Németországba - Merkel asszony úgyis támogatja őket... kárpótlásul fogadja őket örökbe... és jogosan vehetnének részt az európai sportrendezvényeken...

Esetleg csinálhatunk mindkét tábornak egy megemlékezési napot. Atomot a teljes területnek... Embertelen? Csak annyira mint az Israelt támogatók...