Szolidaritás Izraellel!

János

/ #135 Re: Vélemény

2014-07-25 20:36

#7: Zsuzsanna - Vélemény

Kedves Zsuzsa!

Az iszlám ugyanott tart, ahol tartott évszátadokkal ezelőtt. A célja: létrehozni egy kalifátust, és legyilkolni vagy leigázni mindenkit, aki nem "igazhitű". Ez a háború nem a területszerzésről vagy a béke megteremtéséről szól. És ha sikerül nekik Izraelt megsemmisíteni, nem fognak megállni.

Mi magyarok is találkoztunk már az iszlámmal, a török hódoltság idején. A muzulmánok még mindig ugyanott tartanak ahol akkor, csak más eszközeik vannak. A civilek meggyilkoltatása tudatos média húzás: Izrael egy héttel korábban közzétette, hogy milyen épületeket fognak megtámadni, hogy a civileket el tudják távolítani a palesztínok. (!!!!)

Sajnos a muzulmán ideológia lehetővé teszi, hogy a saját embereit fanatizálja, és akár élő pajzsként használja. Szerencsétlenek abban a hitben élnek, hogy mártírként a paradicsomba kerülnek. Anyák küldik a saját fiaikat, hogy öngyilkos merényletet hajtsanak végre. Nem, nem sajnálják a saját gyermekeiket. Csupán eszközként látják őket, hogy elérjék azt, amit az istenük és a hitük előír.

Ha nem hiszi, nézze meg a többi közel-keleti országot. Egyetlen motiváció van, ami a folyamatos öldöklések és zavargások hátterében áll: az "igaz hitet" kell hirdetni és a "hitetleneket" megsemmisíteni vagy elnyomni. Ez nem egy Izrael specifikus helyzet. (!!!) A Közel-Keleten Izrael az egyetlen olyan ország, ahol hasonló értékek vannak, mint Európában: a nők egyenértékűek, van szólás- és vallásszabadság, nem köveznek meg valakit azért, mert elhagyta a vallását, vagy mert megcsalta a partnerét.

A muzulmánok számunkra teljesen felfoghatatlan és elfogadhatatlan módon gondolkodnak...

Tudom, a jobbik a zászlójára tűzte az iszlám védelmét - elég nagy hiba. Elfelejtettük a saját történelmünket. Épeszű ember nem érthet egyet egy ilyen embertelen, középkorban megrekedt vallással...

Úgyhogy nem értek egyet, hogy a magyarságot és a palesztínokat egy lapon kellene emlegetni. Inkább fordítva: a török-magyar háború megfelelője a palesztin-zsidó, ahol a törökök és a palesztínok az agresszorok, a zsidók és a magyarok pedig a védők... Ez egy sok évszázados háború. Én a keresztények, zsidók és a főleg humanizmus oldalán állok, nem pedig az iszlámén, ahol az embereket szabadon használják egy ideológia érdekében.

Tisztelettel:

János