Kérjük vissza a feliratos kópiákat a magyar mozikba!


Vendég

/ #253

2014-06-18 17:11

Úristen, csak most, elolvasva az utolsó kommentárodat, jöttem rá, hogy te komolyan azt hiszed, hogy ez fontos dolog, és ez annyira elvakít, hogy bányaló módjára csak mész ezután. A kommentáromból részleteket kiemelve TE szívod fel magad és aztán ezt rám vetíted. Mérhetetlenül viccesnek érzem, hogy ilyen szinten hadilábon állsz a számokkal, és ez szemmel láthatóan feldühít, hiszen 4 sort is ennek fejtegetésére szántál.
Igen, a világ változatlanul tele van ennél sokkal komolyabb és relevánsabb problémákkal, amikre azok is figyelmet fordíthatnának, akik esetleg az idejüket ilyesmivel töltik, a fontosabb dolgok helyett. Senki nem szólt egy büdös szót sem az afrikai éhező árvákról, bőven akad a tengerentúlnál közelebbi megoldásra váró problémák tömkelege, amire igenis, a feliratra vágyó közönség is fordíthatná a figyelmét. Ha pedig te azt gondolod, hogy egy petíciónak nincs köze a demokráciához és a népakarathoz, akkor komolyan nem tudom, hogy egyáltalán minek indítottad ezt el.

Félreértés ne essék, nem trollkodni jöttem, komoly időt szántam arra, hogy átrágjam magam mind a 248 hozzászóláson, és beleássam magam a témába, nem szokásom semmit "az ujjamból kiszopni".

Csak természetes, hogy felháborít a "ha nem tetszik, ne nézz oda" hozzállás. Végiggondoltad te egyáltalán, hogy ezzel mit mondtál?

Kellemes estét.