Tiltakozás a kormány tankönyvlistája ellen

Egy 16 éves diák!

/ #142 Re: Egy külsős szemlélő

2014-04-22 12:43

#140: www.angol.info - Egy külsős szemlélő

Kedves Angol.info. nem tudom, hogy te milyen diákokról beszélsz, de nekem pl nincs okos telefonom és nem nézem a való világot mivel suli után este 10-ig dolgozom! Ennyire sz@r anyagi körülmények között élek és nem én vagyok az egyetlen. Én és szüleim is dolgozunk és adózunk és azért fizetjük az adót, hogy az olyan dolgokat mint az oktatás biztosítva legyen a számunkra. Se időm se pénzem arra, hogy még külön magán iskolába járjak! Azért van az államilag finanszírozott oktatási rendszer, hogy ott minden tudásanyag amire nekem szükségem lehet a nagybetűs életben azt megtanítsák. Ne aggódj! Én nem fogok egyetemre menni, nincs miből, érettségivel a zsebemben valószínüleg én is golyóstollakat fogok összeszerelni, hogy a te nyelviskoláid tudjanak majd repi ajándékot osztogatni a diákjaitoknak akik megtömik a zsebeteket.
Túl sok cikk szól a bizonyítvány hamisításokról és nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! Igaz ango.info.
Az ELTE és a Corvinus nyelvvizsga központjai is belekeveredtek, tanárok rendőrök, bírók is érintettek. ne mond, hogy ez csak kitaláció, más zsebében meg ne kotorásszatok, mert még valaki a ti zsebetekbe is belenéz. Jó üzlet ez a nyelvvizsgához kötött diploma, főleg a mostani rendszerben. Csak egy profit orientált cégvezető ír olyan baromságokat mint te.
Miért nem kezdeményezitek, hogy az egész oktatási rendszer legyen fizetős- had hulljon a férgese! Miért fáj az nektek, ha van valakinek okos telefonja? A 21. században élünk! Járjanak a csórók zsák ruhában mezitláb? Posta galambon keresztül üzenjenek egymásnak?

Nem tudom, hogy kik fizetnek titeket, de hosszú a nyelvetek! Gratulálok.