Tiltakozás a kormány tankönyvlistája ellen

Egres Béla- JGE

/ #139 Csak a fiatalok javát akarja a kormány

2014-04-22 11:57

Mielőtt itt bárki is nekem és Fruzsinának támadna- mert más a véleményünk egy apróság!

Magyarországon nincs diktatúra! -ha az lenne akkor nem lennének választások és nem állíthatott volna 18 párt országos listát. Ez a mostani kormány választások útján került hatalomra, ahogy az elmúlt 25 évben mindegyik!
Emlékszem, rá hogy abban a bizonyos elmúlt 8 évben ugyan ilyen internetes oldalak születtek és szidtátok az akkori kormányok intézkedéseit. Akkor is és most is az történik amire szavaztatok! Ez így működik, és a dolgokat így kell elfogadni és aki ezt nem érti meg az bizony fogyatékos hülye és azt érdemli amit fentebb is leírt valaki:

"Ezek a gyerekek, fiatalok végzik azokat az embertpróbáló monoton munkákat felnőtt korukban, amibe az ép elméjű ember beleőrülne, mert mondjuk 30 éven keresztül golyostollakat összerakni ( pár forintért) valljuk be idegtépő lenne egy egészséges ember számára."

Ezeket az idegtépő munkákat is kell kell végeznie valakinek és erre a pont itt felszólaló hőbörgők a legalkalmasabbak akik csak hőbörögni tudnak, de másra nem képesek. És ha ti képesek vagytok olyan tanácsokat adni itt egyeseknek, hogy ne az állam által előírt könyveket vegyék meg akkor meg is érdemlitek, hogy a gyerekeitek is golyóstollakat rakjanak össze napi pár forintért. Remélem majd meghálálják nektek. Így is a diákok háromnegyede nem oda való ahová kell!
Miért nem ment mindenki el szavazni és szavaztatok másra? Vagy miért nem vonultok az utcára a Parlament elé, csináltok országos blokádot mint a taxisok 1990-ben?
Így csak a gyogyósok viselkednek, ahogy itt ti!
Az érettségizettek legalább fele így sem érdemli meg ezt a végzettséget, és a diplomák nagy részét is vissza lehetne venni jogos tulajdonosától! Csak bízni tudok benne, hogy hamarosan egy olyan oktatási rendszert fognak megteremteni ahol csak egy szűk arra érdemes réteg fog érettségit és diplomát szerezni!