Tiltakozás a kormány tankönyvlistája ellen

vendég

/ #9 Re:

2014-04-19 06:30

#2: -

Elsősorban kérném a tegezés mellőzését. Én nem ültem Ön mellet disznóőrzés közben! Emellett elvárnám, hogy helyesen tudjon fogalmazni, ha már ilyen blődségeket képes leírni. Ön sem a 4,5-ös átlagáról híres! Ön közmunkások szószólója? Minden szülőnek kötelessége gyermekei testi-és szellemi fejlődését a lehető legmagasabb szinten biztosítania, mivel az új könyvek ezt nem teszik lehetővé, igenis jogunk van SZABADON tiltakozni és véleményt nyilvánítani. Egyenlőre még demokrációban élünk!

Nem gyűjthetett sok iskolai tapasztalatot, hogy nincs tisztában azzal, hogy a gyermekek nem estig tartózkodnak az iskolában! A szülők igenis nagyon sok időt, energiát és pénzt áldoznak gyermekeik tudásának gyarapítására- bár Ön ezt nyilván nem tudja, honnan is tudhatná, igaz?

Én pedig kezdeményezem, hogy foglalják alkotmányba, hogy csak diplomával rendelkező, adófizető állampolgárok tehessék le voksukat a szavazásokon. Aki nem fizet adót, nyugdíjas, értelmi képességei hiányában éli mindennapjait, annak ne legyen beleszólása az ország működésébe!