Tiltakozás a kormány tankönyvlistája ellen

Lovászi Fruzsina

/ #94 Lovászi Fruzsina -JGE Budapest

2014-04-17 12:15

Ti itt akik hőbörögtök nem vagytok mások mint balliberális bértollnokok akik azt várjátok, hogy a sült galamb a szátokba repüljön és a hátsó feletek is ki legyen nyalva, mert egy szalmaszálat nem tudtok keresztbe rakni.

1. Hallgatói Hálózat, Középiskolások Hálózata, Tiltakozunk a felsőoktatási törvény egyoldalú módosítása ellen, Szabad oktatásért csoport!
-ti mind azért harcoltok, hogy ne legyenek követelmények. Nem szeretnétek tanulni és ellene vagytok mindenkinek akik azt várják tőletek, hogy azért a fránya érettségiiért vagy diplomáért tegyetek le valamit az asztalra. Azt várjátok, hogy minden az öletekbe pottyanjon úgy, hogy ti a kis ujjatokat nem mozdítottátok. Ha rajtatok múlna alanyi jogon adnátok mindenkinek a diplomát és évi 365 nap fizetett szabadságot!

2. Diploma nyelvvizsga nélküli csoport!

Évek óta a nyelvvizsga ellen harcoltok, mivel nektek is az a célotok, hogy sík hülye emberek lepjék el az országot akik csak a diplomájukat tudják lobogtatni, de még magyarul se tudnak rendesen megszólalni.
Ezt úgy próbáljátok elérni, hogy a nyelvoktatás egészét járatjátok le! Nyelviskolákat, nyelvtanárokat rágalmaztok meg azzal, hogy hamis bizonyítványokat adnak jó pénzért aki meg nem hajlandó a zsebükbe csúsztatni azt szándékosan elvágják a nyelvvizsgán! Azzal hangoljátok a fiatalságot, hogy sokba kerül a nyelvvizsga! -valóban, ahogy sokba kerül a legújabb okos telefon, és a márkás farmer is.
Szerintem ti álltok a nyelvvizsga és diplomacsalások mögött. Sok pénzt kerestek ezzel és közben cikkeket írtok az esetekről ezzel is lejáratva a szakmát, közbe olyan embereket kevertek gyanúba akik megdolgoztak a bizonyítványukért. Igen fizetni kell a nyelvoktatásért ahogy mindenért az életben. Aki saját jövője érdekében nem tud anyagiakat áldozni annak nincs helye az értelmiségi világban-az menjen utcát söpörni! A ti csoportosulásotok a népbutítás mintapéldája!

3. Csak Önkéntesen szervezet!
Ti töröltettétek el a sorkatonai szolgálatot, és ezzel elértétek, hogy puhány emberek hada lepje el az országot akik 2 kilót nem bírnak el. Ágáltok a mindennapos tesi ellen és saját országotok ellen hangoljátok a fiatalságot!

Mindegyik itt felsorolt szervezet illegitim, melyet árulók és nemzetrombolók hada tömörít! És ti itt mind őket éltetitek, holott a seggetek alatt vágják a fát ami majd veletek együtt fog kidőlni.