Tégy a szexista reklámok ellen

Én meg a másik "ilyen" vagyok...

/ #124 Ugyanaz, mint feljebb

2014-04-14 19:37

Tehát megszületett a döntés. Helyes és maga a konkrétan idézett reklám elítélendő...de...
A legnagyobb tanulság - és nem is csak ebben a petícióban - hogy a feministák és szimpatizánsaik aránya a magyar lakosságban összesen 0,00005/10 millió. Szám szerint nem vagytok többen 500-nál.
Ehhez képest kellene visszavennetek az agresszivitásotokból és a hangerőtökből is!
Ezért nem vagytok bent a Parlamentben sem, legfeljebb csak ha a hátizsákjában rejtve valaki be nem csempész oda benneteket. Tehát 500 szavazatot kapnátok összesen, ha nyíltan indulnátok a választásokon. Ennyien vannak, akiknek tetszenek az elgondolásaitok, de azt gondolom hogy még ezek is csak saját magatok vagytok/voltatok akik ide és csak saját magatokra szavaztatok.
Értem már, világos hogy miért kellene nektek a Marx-Engels-Lenin és ebben a kommunista körötökben a szexista alapon működő, nemileg diszkriminatív női kvóta. Mert hiszen csak úgy, szabad választásokon indulva esélyetek se lenne. Se férfi és főleg nem női választók részéről. A nők 99,99/-a is csak a háníyigert kapja tőletek, amint meghallja a demagóg feminista kiálltványaitokat.
Lehet még erőlködnetek, de világos hogy így csak ki lesztek taszítva a társadalomból. Valahol megvan már az a pont, ahol az egyenjogúság és az egyenlő esélyek nevében, törvények által is az egyenjogúságot kifejezve meg kell állítani benneteket, mint a társadalomra káros és orvosilag is igazoltan őrült elemeket - tehát benneteket.
SOTP TOVÁBBI ERŐSZAKOS NŐBŰNÖZÉS ÉS NŐERŐSZTAK!