Tégy a szexista reklámok ellen

szerintem is

/ #104 Re:

2014-04-05 19:35

#103: the justice -

Az írásod első fele a logikáról (nem én írtam amire válaszoltál) tetszik :) Kiérzek belőle némi egészséges humorérzéket :) Érdekel, fejtsd ki légyszi bővebben, hogy mit értesz a férfiaknak tetsző, kedvező "tudományos hitek" alatt? Ha már azt állítod hogy van ilyen, kíváncsi lennék a nőknek tetsző "tudományos hitek"-re is. Tényleg és komolyan, nem szivatni akarlak vele.

Írásod másik fele... Dobj légyszi linkeket, ahol patriarcha eszmékről olvashatok. Ha létezik ilyen, mint eszme, kell hogy legyenek kiagyalói, publikálói, terjesztői és hívei. Tehát kérek erről egy - nem feminista forrásból származó, hanem eredeti patriarcha ideológusokról - összefoglalást. Tehát kérlek nevezd meg nevek, évszámok szerint is eme eszmerendszer legfőbb ideológusait, azok munkásságainak jelentősebb állomásait. Mint minden eszmerendszernek, kell hogy legyenek eredeti forrásmunkái. Kíváncsi vagyok, lássam mit publikáltak eme eszmerendszer megalkotói és egyáltalán személy szerint kik azok(?) és nevezd meg a forrásmunkákat és tedd légyszi számomra is elérhetővé. Ezzel se szivatni akarlak, az újdonság erejével ez is tényleg és komolyan érdekel. Még soha sem talákoztam ezzel az eszmerendszerrel, de még nem késő megismernem.

Nicknevedből ítélve arra következtetek, hogy talán tanultál jogot is. Ebből arra következtetek tovább és közben azt is remélem, hogy nem lehet ez olyan nehezen teljesíthető számodra. Hiszen mint ahogy a hozzászólásodban burkoltan, de mégis csak elárultad hogy komolyan foglalkozol vele és értője vagy ennek a témának. Talán már kész dokumentum gyűjteménnyel is rendelkezel róla.

Előre is köszönöm!