Tégy a szexista reklámok ellen

Bubu

/ #100 Re: Re:

2014-04-04 23:35

#92: szerintem is - Re:

„nagyon fontos még, hogy elég gyorsan megtörténjen az igazságszolgáltatás. Ezeket érdemes tudni, ha valaki nem csak vakon vagdalkozni akar, hanem valóban el akarja érni a kívánt hatást.”

Hát eddig még nem tűnt fel, hogy ez a rendszer elérte volna a kívánt hatást..

„A gender... csak tudod, ha részt vettél ilyenen és odafigyltél, emlékezz csak rá, azt is elmondták mindjárt az elején hogy ez nem egy bizonyoított tudomány, hanem csak egy folyamatosan formálódó, fejezetenként időről időre javításra szoruló kísérleti eszmefuttatás. Ezért a hallottakat senki ne vegye készpénznek és nem bemagolandó.”

Az lehet, de valahogy mégis csak oktatják az egyetemeken!

„Végül definiáld légyszi a "patriarchális" szó jelentését. Nézz utána. Nem azt jelenti, mint amire te tévesen használod.”

„A patriarchális (apajogú) családban a család legidősebb férfitagja rendelkezik a család vagyonával, ő irányítja a családtagok munkavégzését, felügyeli magatartásukat, képviseli kifelé a családot”

„Ezeket a lózungokat szó szerint jól bemagoltad”

Akkor kérlek mutasd már meg szó szerint, hogy mégis honnan vettem!

És végül én azt tudom mondani, ha nem is értesz velünk egyet, de FOGAD MÁR VÉGRE EL, HOGY NEKÜNK EZ A VÉLEMÉNYÜNK!!! És azért írtuk alá ezt a petíciót, mert egyetértünk vele, és valóban így gondoljuk!!!

Mi nem akarunk Téged megváltoztatni, és nem mondjuk a gondolkodás módodra, hogy hülyeség. Ezért Te is fogadd el a mi gondolkodásmódunkat, a tiéddel egyenrangúnak!!!