Tégy a szexista reklámok ellen

the justice

/ #93

2014-04-04 17:58

Kiben kelt vágyakat a meztelen nő látványa? Bennem ugyan nem. Vágyakat kelthet egy kirakat látványa is, jobb helyeken jelképesen mégis eltörik a kezed, ha hozzá nyúlsz. A múltkor láttam egy fain LED tévét, majdnem kedvem támadt felkapni és elvinni az üzletből, de mivel felnőtt ember vagyok, ezért tudtam, hogy minimum a pszichiátrián vagy a börtönben kötnék ki, ha megtenném. És itt még nem is élő emberekről beszélünk. Amelyik férfi úgy érzi, hogy az ösztönei irányítják őt, olyannyira, hogy képtelen az emberekkel kapcsolatos jogok és kötelességek követésére, attól meg kell vonni mindenféle állampolgári jogot, úgy mint szavazójog, munkához való jog, és természetesen erényövet kell rá tenni szigorúan mások biztonságának megkímélése érdekében.
"Ezen kívül van némi különbség, a nők mellei nem ugyanolyanok, mint a férfiaké, hanem erőteljes nemi jelleget hordoznak."
Számomra ugyan semmit nem hordoz a női mellek jellege. Esetleg azt, hogy majd abból szoptatja a gyermekét. Nincs szexuális töltete. Egy férfiének annál inkább, ha tetszetős. Nem értem, miről beszélsz, hogyan lenne ez már fordítva, mint ahogy eddig tapasztaltam?
Az eddigi tudományos zagyvaságokkal ellentétben a nők mellei nem a férfiak miatt nőttek meg, hanem mert könnyebb szoptatni a kerekded mellekből.
Éppen a férfiak mellei maradtak azért laposak, hogy ne taszítsák a nőket.
Én a férfiakra se kiáltanék szatírt egyébként, bár kicsit érdekes és egyben vicces is lenne a deréktól lefelé meztelen változatuk. Mellesleg, sok férfi jár extrém feszülős nadrágba.
Milyen nőknek kedvező törvények vannak, amiket a férfiak nem vehetnének igénybe, mondjuk mint gyeses apukák, vagy gyermeküket egyedül nevelő szülők? Leszámítva a korábbi nyugdíjat, szinte az összes törvény a szülőknek, családoknak, gyerekeknek kedvez. Legfeljebb.
A cikk érdekes, amiért a nőket nevezi rugalmatlannak. Ennek ellenére: "A férfiak akik kevesebb időt töltenek a gyerekeikkel és az idősebb rokonaikkal, sokkal rugalmasabban állnak a munkáltatóik rendelkezésére." Az a rugalmatlanság, hogy a nő a férfi helyett is helytáll otthon? Hogy két ember helyett végzi a fizetetlen tevékenységeket? Szerintem inkább a férfi merev, mint egy darab fa, no nem pozitív értelemben.
Régen is volt gender, illetve valami halandzsa, a nemek szerepéről, ami főként a férfiak egyetemes felelősséghárításából és általános nőhibáztatásból állt, mint azt számtalan írásos forrás hűen bizonyítja.