4-es metró kontra 153-as busz

Ps

/ #15

2014-04-02 08:40

Tisztelt illetékesek!!!

A 153 busz új vonalába, ha már ennyi energiát, pénzt belefektetek, hát maradjon, ha már nem vették figyelembe a sok Gazdagréti lakos hozzászólását a járatok módosítása előtti vélemények kikérése során. Viszont teljesen feleslegesen állították üzembe a 153A járatott, mivel mindkettő érinti a 4-es metró végállomását. Javaslat: szüntessék meg a 153A járatot, viszont KÖVETEKJÜK a 153-as menetsűrűségének a megváltoztatását, min. 10-15 percre.
Csúcs időben 10, azon felül 15 perc. Másik KÖVETELÉSÜNK, hogy állítsanak be egy olyan járatott, mint a valamikori 27 –éve nagy elégedettséggel közlekedtetett 153-as járat volt. Gazdagréti-tér, Budaörsi út, Villányi út, Móricz Zs. Körtér, (vissza út) Kosztolányi D. tér stb.
Vegyék figyelembe a diákok százait, akik a József Attila, Szent Margit, Szent Imre Gimnáziumokhoz, és a város távolabbi pontjaihoz a körtér érintésével jártak/járnának iskolába, de a munkába járókat is ide kell sorolni. Jelen esetben 15-20 perccel előbb kell elindulniuk, ami az egész család megszokott ritmusát felborítja. Végezetül a lakótelepen élő mozgássérült embertársaink életét nehezíti/keseríti meg az a tény, hogy kereke székkel nem tudják, megközelíteni a Pető Intézetet, ahová dolgozni, ill. rehabilitációra járnak. A sok kellemetlen átszállást és felesleges városnézést már többen megírtak én csak utalni szeretnék rá.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...