Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Tibi a galád

/ #358 Ja hogy Bejaasszony, az mingyámás.

2014-03-31 15:54

"Már az első néhány sorban sok a tárgyi hiba, emiatt a következtetések is részben hibásak. - ez történelem, itt nincsenek következtetések, csak tények. Ez már megtörtént. A mai tudásunk - és a fennmaradt némi bizonyítékokból, ez az egyetlen elfogadható válasz arra a kérdésre, hogyan jutottunk el a kőbaltától a tabletig.

"A matriarchális rendszer dominanciájának létezés is kérdéses, 100-120 éves könyvekből eredeztethető elmélet." - nem kérdéses, mivel a mai emberszabásúak, mind matriarchális közösségben élnek. Jobbára a fán. És minden elmélet valahonnan eredeztethető, ez az elméletek sajátossága; valakitől ered. Ergo, nem mondtál semmit, de azt hosszan.

"Az emberi testalkat ezt nem támasztja alá, az alfák létezését sem." - ha valami 100%-ig nem igazolható, alátámasztható akkor már meg is cáfoltuk? Na ugye! Érveket tessék felsorakoztatni. Ha azt mondod nem így volt, hanem másképp, akkor halljam! Hogy? És bizonyítsuk!!!

"Ilyen egy végletesen primitív, prostituálódó feleség által összetartott patriarchális őscsalád:" - a rasszizmusodtól eltekintve félig hibás a példád, félig helytálló. A Gáspár család kitűnő példa a patriarchális családra, csak hát egy fogyasztói, feminizált társadalomból teljesen értelmetlen patriarchális példát hozni, mert igazán helytálló semmiképp sem lehet a környezet miatt . Te komolyan azt hitted, hogy Beaasszonnyal fogsz megcáfolni???