Tégy a szexista reklámok ellen

Höhö

/ #19 Pistáról (is)

2014-03-30 19:29

Pistának szerintem nem annyira kisebbrendűségi érzete van, inkább nagy is a mellénye és túl nyersen, de mégis homályosan fogalmaz.
Csak kapisgálom, valószínű arra gondolhatott hogy a feministák már megint valami unalomból előkotort mű-gumicsonton rágódnak, miközben sokkal súlyosabb gondok is léteznek a társadalomban. Csakhogy azokat lesz@rják, mert azok elsősorban és majdnem hogy kizárólagosan csak a másik nemet sújtják. Mivel a feministák sose az egyenjogúságra, hanem mindig csak az egyoldalú előnyök kikönyöklésére törekednek, ez tényleg elítélendően ronda dolog. Az meg már tényleg figyelemre méltó, hogy nekik már csak ilyen gumicsont gondjaik maradtak, nincs komolyabb gondjuk.
Na de ha már... nézzük csak meg egy kicsit a hajléktalanokat. 95-98 %-uk férfi. Általában nők által a családból kivert férfiak, akik ráadásul még a kapcsolat végleges lezárása után is, annak ellenére is további kötelességekre vannak kényszerítve. Azok a nők viszont akik védetten a férfitól lefosztott birtokon belül maradhattak, ennek csak haszonélvezői. Asszonytartás és stb... mindennemű további kötelezettség nélkül. Érdemes ezt elképzelni fordítottan is, mit szólnának vajon ahhoz a femik, ha egy nőnek a valahai, de már megszűnt és lezárt kapcsolata következtében mégis élete végéig pl mosnia, főznie, pénzt fizetnie kellene a valahai partnerére? Igazuk is lenne. Hiszen hol van itt a józan ész és az egyenjogúság csíráját pedig ne is keressük, mert nincs. Ha válás után is megmaradnak bizonyos kötelességek, azoknak minimum kölcsönösnek kellene lenniük. Ha már... de a legtermészetesebb mégis csak a válás utáni teljes függetlenség visszanyerése lenne. Se további jogok, se további kötelességek. Két önálló, egymáshoz többé semmi közük ember, szabadon mehessen tovább ki ki a saját útján.
Ehhez képest a feministák legnagyobb gondja, hogy úristen megint lefényképeztek egy nőt. Akit a kutya se kényszerített erre, a szabad akaratából önként vállalta és ráadásul még jól meg is fizették érte.
Gondolkodjunk már el ezen egy kicsit értelmesen is, vajon melyik férfi, vajon ki a felelős azért, hogy akadt valaki nő aki ezt a saját akarata szerint bevállalta? Ideje lenne, hogy a nők is éppen úgy hajlandóak lennének végre felelősséget vállalni a saját tetteikért és vállalnák a következményeit, mint ahogyan az bármelyik cselekvőképes és értelmes felnőtt embertől elvárható. A másokat okoló, másokra mutogatást pedig ideje lenne már az óvodában befejezni.

Igen, igen, tehát nyilván a Pistike a hibás és helyettem inkább ő legyen az elítélendő felelős azért , mert hogy én jó pénzért hagytam magamat lefényképezni?