munkaszolgálat

Választópolgár

/ #362

2011-07-24 18:49

Fel a fejjel! Lesz ez még rosszabb is ... ha nem késztetjük mielőbb OV-t és mindenre kapható, hithű és gerinc nélküli segítőtársait arra, hogy tényleges párbeszédet kezdjenek a társadalom valós képviselőivel!
Annál is inkább, mert kicsi nemzetünk vezére/Nemzetvezetője/, a 2/3-os választási felhatalmazástól megrészegülve már arra vetemedik, hogy irányt és utat mutasson az egész, polgári demokratizmus alapján álló világnak is. Ebbéli ambícióit éppen e hét végén fogalmazta meg Tusnádfürdőn.
A jogtiprás természetrajza pedig semmit sem változott 1933, avagy 1944 óta! Kellenek a bűnbakok, mert (1) a tehetetlenségünket semmiképpen sem szabad felfednünk, és (2) a feszültségeket mégis csak le kell vezetnie valahol a méltatlanul kisemmizett, megtiport, agyongyötört, meg nem értett, de "mindenekre hívatott magyar nemzetünk" egyedeinek.
Elsőként is legyenek ezek a "komcsik/libsik/szocik", mert ez kell ahhoz, hogy sok választónk legyen majd a 2010. évi választásokon. (Nem a törvényszegő pártkancellárok, pártkatonák és hivatalnokok, mert azt nem lehet hatékonyan politikai célokra felhasználni!)
Ma, napjainkban a cigányokon van a sor!
Holnap lehetnek majd az elesettek, a kiszolgáltatottságból kitörni nem képes, "csóró, kaparni, téglát-téglára gyűjtögetni nem képes" magyarok a bűnbakok, holnapután meg bárki, aki ellent mer mondani bármikor és bármiért.
EZ A VALÓS TÉT,nem kevesebb.