Kpop Magyarországon is

Hoshi

/ #32

2011-07-23 17:00

most leszek innen kinézve, de nemérdekel ^^
én nem örülnék neki, ha menne a TV-ben Kpop, ugyanis:
-divat zene lesz
-oké, hogy sokan ismerni fogják őket, de az előadók, megérdemlik, h igaz rajongóik legyenek, nem csak olyanok akik kb 2hétig "szeretik" őket, azt annyi. Nem ezért dolgoznak éjjel-nappal.
-ez egy stílus, a mi stílusunk akik régóta ebben élnek, és ezért élnek.
-akik eddig is kinézték őket, és "ferdeszűnek", "húzottszeműnek" hívták őket, azoknak a véleménye ezek után sem fog megváltozni, és majd jön a szöveg "ezek a kínaiak mit keresnek a tv-ben?" meg hasonló.
-sok fanpicsa(már elnézést) jön, hogy "húdejók, imádom őket" satöbbi. amikor az ég világon SEMMIT nem tud róluk, csak a TV-ben látta őket. Ettől a falra mászok és ezzel nem vagyok egyedül.
-Sokan "megszeretik" őket (ha csak 2hétre is) de azt fogják hinni az emberek, hogy híresek lettek és rengetegen akarják, hogy jöjjenek(ez most is így van), és eljönnek, és a vártnál valszeg kevesebben fogják fogadni őket, mert azok akik a TV-ben látják őket, élőben nem biztos, hogy kíváncsiak lesznek rájuk.
és még tudnám sorolni, de szerintem sokan ezt se olvassátok el...
Őszintén, nem jó érzés külön "világban" élni, azzal, hogy ti mást hallgattok/szerettek? nem azt a zenét hallgatjátok amit mások? a kpop számomra nagyon sokat jelent és amitől a legjobban rettegek, az az, hogy bejön a divatba és még a csapból is ez fog folyni, szóval tucatzene lesz. A kpop és az Idolok NEM ezt érdemlik. Tényleg igaz és hű fanokat érdemelnek. NE értsetek félre, nagyon szeretném, hogy híresek legyenek, eljöjjenek koncertezni, de nem ilyen áron. Ez egy más világ, amiben mi élünk. Én tényleg csak a Kpop/Jpop-ban élek, szal semmi mást nem hallgatok, nem nézek, meg semmi. Szóval hihetitek azt, hogy csak én reagálom túl, de ha már nem egyedül gondolom így akkor lehet h nekem van igazam. Alaposan gondoljátok végig és akkor szavazzatok meg minden.
köszöntem <3