Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Pash Cutter

/ #332 Re: szánalmas pojácák

2014-03-20 06:49

#327: tg - szánalmas pojácák

"a szánalmas, férfihangos csürhe boldogan fröcsög ostoba baromságokat, mert úgy érzi: végre a diszóólukon kívül is olvass őket valaki.
szegénykék, annyira végtelenül tudatlan fajankók
egyszerűek, mint a kettes üveglegó"

Ez a hozzáállás hasonlatos ahhoz, amikor Szilvay Gergely, a Konzervatorium egyik szerkesztője a Konzervatorium egyik posztja alatt "elég idióta oldal"-nak nevezi a Férfihangot.

Miközben a helyzet az, hogy jóval virulensebb virtuális élet van a Férfihangon, mint a Konzervatoriumon vagy a Nőkertben. Míg a Konzervatoriumon és a Nőkertben csigalassúsággal jelennek meg cikkek, a Férfihangon minden héten 2 vagy 3, néha 4 vagy 5. Míg a Konzervatoriumon egyre ritkábban vannak normális disputák, a Nőkertben meg négy vagy öt ember beszélget egymással, addig a Férfihangon a disputa folyamatos, a disputa szereplői pedig már a 20 főt is túllépik. (Arról nem is beszélve, hogy egyre inkább jelennek meg új emberek.)

És még egy lényeges különbség: míg a Konzervatorium a FIDESZ egyik intellektuális védőbástyája, a Nőkert pedig a NANE egyik propagandaoldala (ahogy a Nőkért Egyesület a NANE ernyőszerve), addig a Férfihang párt- és mozgalomfüggetlen.

Ja, és lassan-lassan ez a mozgalom és virtuális közösség kiegészül egy civil szervezettel.

Mikor csak egy "elég idióta oldal"-ról van szó, amely azt hiszi, hogy "a diszóólukon kívül is olvass őket valaki". Mi, a "szánalmas pojácák", akik a pöcsüket nem tudják megfogni húgyozáskor, köszönjük az épületes kritikát. :)