deviza alapú csalás ellen
Gabriel |
/ #7 #32014-03-19 11:53Én magam egy hívő vagyok...aki felháborodással nézem végig, hogy a JOBBIK párt, még egy csapást akar tenni a Devizások ügyére! Nem elég, hogy a Deviza Hitelesek károsultak, de még a Jobbik is meg akarja őket téveszteni! (Ő maguk a sátán!!!) Kérem, vegye mindenki észre, ha a Jobbikra szavaznak, a Halálos ítéletüket írják alá! Több indokkal is alátámasztom: https://www.youtube.com/watch?v=IBAr3wyHdL0 példaképpen a fenti link...Isten azt várja tőlünk, hogy az Igazságot kövessük, nem a csaló, hazug, megtévesztő beszédeket! Megerősítem: Nem a Deviza Hitelesekkel, s azok követeléseivel van a problémám, mert ezt a Bankok általi csalást Isten is elítéli, hanem azokkal az emberekkel, akik a múltat is meggyalázzák, s letagadják azokat a súlyos bűnöket, amit Magyarország elkövetett. Megtérést vár Isten, s Igazságot! Nem újbóli megtévesztéseket! Kérem, Menyhért Péter Úr! Ön jó úton jár, de kérem még egyszer, a Jobbik Párt ÖNT SE TÉVESSZE MEG!!! Különben, visszanézhet majd ide: 2014.03.19.-ei bejegyzésemre, hogy figyelmeztettem, s mégsem hallgattak a figyelmeztetésre. EZ EGY GYILKOS PÁRT! AKI ÖNHATALMAT AKAR!!! Személyesen én már azt undorítónak tartom a Jobbik Párt részéről, hogy betolakodik a károsultak közé, hogy még jobban károsítsa őket! EMBEREK! ÉBREDJETEK!!! https://www.youtube.com/watch?v=tIkyPulgGfo#t=191 Ez az ember is az Igazságért harcol, de Isten szerinti Igazságért, amit én MAGAM IS PÁRTOLOK! Mert, emberi Igazság nincs, csak Isten szerinti! A Biblia bölcsességre adatott! Minden helyes cselekedet ott van leírva, megfogalmazva. Nem minden tettünk Isten szerinti, ha nem Istent követjük, s az Ő akaratát! Istennek nem az az akarata, hogy míg mások általunk gazdagodnak (csalással) addig mi mindenben bukás áldozatai legyünk! Isten ettől Igazságosabb! Ő az elesettekkel, szegényekkel, megkárosítotakkal, s a semmikkel van, hogy a valakiket megszégyenítse! Lásd:I. Korinthus lev.1/25-29. És, még valami! Bárkit is megbotránkoztat, JÉZUS KRISZTUS valóban Isten Fia, valóban itt járt, kereszthalált halt, értünk, bűnösökért, hogy aki hisz őbenne, által mehessen a halálból, Isten országába! Ő Zsidónak született! És ember is, Isten is, az Atya Isten jobbján, aki Főpapként jár közben a bűnösökért, akik megtérnek hozzá, s Imádkoznak hozzá kegyelemért! Isten az Ő vére által hallgat csak meg minket! Mert Istennél mi lehet Lehetetlen? Nincs messze az ítélete, de nem akar Népeket elveszíteni, ezért FEL KELL ÉBREDNI EMBEREK! Kedves Olvasó,(deviza Hiteles,egyébként én is az vagyok, aki Istennek, Menyhért Péterért is nagyon hálás vagyok!) olvassa kérem, a Bibliát(először az Új-Szövetségtől kezdve), s mindent meg fog érteni e világ működéséről, miértjéről! Ha ezt elmulasztjuk, felelősek leszünk, ha Isten ítélete el fog jönni! Ajánlás: Károli Gáspár féle Bibliafordítás. Egy szintén hitel károsult tag...További Győzelmet Mindenkinek! |
|
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3345 Létrehozva: 2025-07-11
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
938 Létrehozva: 2025-07-18
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
667 Létrehozva: 2025-07-16
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2026 Létrehozva: 2025-07-10
‘Kuss’nál kuss!
1280 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
323 Létrehozva: 2025-07-16
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
422 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1778 Létrehozva: 2025-06-30
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
150 Létrehozva: 2025-07-14
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
462 Létrehozva: 2025-07-08
A kassai magyar oktatás jövője
761 Létrehozva: 2025-07-04
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
333 Létrehozva: 2025-06-30
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
152 Létrehozva: 2025-07-09
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4789 Létrehozva: 2025-06-09
Petíció a Ferencváros Angyal utca és környezetének forgalmi túlterhelése ellen
97 Létrehozva: 2025-07-02
Füstmentes koncerteket akarunk!
42 Létrehozva: 2025-07-14
Ellenpetíció - A kulturális öngyarmatosítás dicséretére – avagy Kneecap és a walesi bárdok
39 Létrehozva: 2025-07-18
Védjük meg falunk élővilágát – kérjük a kémiai szúnyogirtás leállítását és a biológiai módszerek bevezetését Nyúl községben!
88 Létrehozva: 2025-07-11
Tiszta levegőt Százhalombattán és környékén! Átlátható tájékoztatást és valódi intézkedéseket kérünk az olajfinomító ügyében!
122 Létrehozva: 2025-07-04
Legyen ivókút a József téren!
152 Létrehozva: 2025-07-01