munkaszolgálat


Vendég

/ #240

2011-07-20 11:24

Munkát adó versenyt kell hirdetni a kormány és az ellenzék közt. (az ellenzék kezdeményezésére)
Meg kell szégyeníteni Orbánt és bebizonyítani a kormánynak, hogy az ellenzékiek több embert tudnak értelmesen foglalkoztatni. Orbán meg hazudik az egymillió munkahely teremtésével !
Ki kell kényszeríteni, hogy adjanak munkahelyteremtő pályázati pénzeket az ellenzék kezébe, hadd mutassa meg hogy kell ezt csinálni ! Olyan munkákra, amelyek nem hoznak hasznot egy fillért sem szabad költeni.

Millió helyen van munkaerő hiány, csak a járulékos költségek miatt nem vesznek fel dolgozni akaró embereket. Közmunkán belül tessék ingyen adni a munkaerőt a hasznot hajtó vállalkozásoknak, a melósnak meg minimum 80 ezer minimálbért biztosítani ! Akiknek most a 16%-os adóval az ölükbe esett havi több százezer Ft, azok nem fogják fellendíteni a belső keresletet, mert azok csak harácsolnak, felhalmoznak és nem vásárolják el. Akik havi 80-120 ezerből élnek, azok minden hónapban az utolsó fillérig el is fogják költeni azt kajára, ruhára megélhetésre.

Aki nem tud logikusan végig gondolni folyamatokat, az nem alkalmas miniszterelnöknek.

Az emberek megalázása öngyikosságokhoz, bűnözéshez, visszafordíthatatlan egészségügyi problémákhoz vezet, mely tízszer több pénzbe fog kerülni, mint amennyi hasznot a közmunkától remélnek. Magyarul: hosszútávú veszteségre költ most Orbán. LEGYEN ÁTKOZOTT !!!!