Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Mick

/ #89 Re: Re: A pedofilia mint bunkósbot

2014-03-14 17:31

#88: - Re: A pedofilia mint bunkósbot

"A lányok szexualizálása, a felnőttek feléjük irányuló vágyainak felkeltése vagy normalizálása éppolyan súlyos bűn, mint a rasszista uszítás. " - ez van a szövegben, továbbá végig az van sejtetve, hogy az ilyen cikkek erőszakhoz vezetnek. Ez súlyos és hamis állitás. A cikk aligha kelt olyan vágyakat, amelyeket a filmek ne keltettek volna, a filmeknek azért erre több lehetőségük van. Ráadásul a rasszizmushoz hasonlitani további súlyos fogalomzavar.

A vágyak és az erőszak között egyértelmű lenne a kapcsolat?? A "kiskorúra" irányuló vágyak már eleve bűnösek? Ezeket kellene elfogadnunk itt. Ld. még fentebbi kommentben a Nabokov-regényt. A szex korhatár amúgy még jogilag is 14.

A Narancs reakciója valóban szánalmas. De ez az egész ügy is az. Mo-on épp most rendezkedik be a fasizmus beláthatatlan időre, és erre betámadtok egy relative progressziv lapot - ez igen kifinomult politikai érzékre vall. Ahelyett, h ezerrel nyomatnátok minden fórumon a kormánypárt - és a kormánypárti média! - rasszizmusát, szexizmusát, szabadságellenességét.