munkaszolgálat

ez a nick foglalt

/ #82 A gyűlölködőknek!

2011-07-16 18:39

Nevetséges agyalágyult paralitikus zsidók azok, akik mint a 76-os hozzászóló, magyar nácizmusról, fasizmusról vinnyognak! Bár csak az lenne!!!! akkor nem szívnátok a magyarság vérét tovább, ti emberiség pestise,!
Orbán cigány fővajda főrabbi fősámán rendületlenül, elődeit meghazudtolva nyalja ugyanis a hátsótokat! Ő maga is a legrosszabb kreatúra: egy félzsidó-félcigány! De ne féljetek, mindenek elé helyez benneteket, mert az SZDSZ kistestvére nem fog elfeledkezni soha a Nagytestvérről!
Libások! Jó lenne ha abbahagynátok a cigányok ellenünk (MAGYAROK) hergelését, mert kibaszottul meg fogjátok ti is szívni! Mert egyszer elszakad a cérna, de akkor ti is megbánjátok, kedvenc cigányaitokkal egyetemben! Rohadt sokat ártottatok ennek az országnak, nemzetnek! Ha nem nyughattok, el lehet innen húzni a jó büdös francba, Izraelbe, vagy a faszomtudja hová, de el innen! Vagy fogjátok be a gyűlölködő szátokat, és lapítsatok végre! Ugyanis még nem sikerült minden magyar embert agyatlan RTLTV2-zombivá, Borshuszárrá tennetek a retkes zsidószennyel, ami árad minden sajtóterméketekből és médiátokból! Él a Magyar, áll még BUDA vára! És ha a magyar egyszer összehúzza a szemöldökét, ott nagy bajok lesznek!
Iványi állelkész (testész,) Vásárhelyi lámpabőrműves, meg az az undorító sunyi rókaképű cigányführer, húzzátok meg magatokat, és ne játsszátok az áldozatot, mert kurvára nevetséges! Ti, amíg ez a 45-ben elbaszott rendszer van a világban, mindig és mindehol csak hízni, gazdagodni fogtok, de a pióca is ezt teszi, ha szívja a gazdaállat vérét! De egyszer minden jónak vége szakad ám!
Most sem a magyar munkanélküliek mellett álltatok ki (ha ez a téma, le se szartok minket) hanem az imádott cigányaitok mellett! Tudjátok mit? Béreljetek fel egy-két cigány "munkást", hogy tegye rendbe rózsadombi villátok kertjét, fogadjatok be egy-két cigány kiccsaládot, ha már ennyire ajnározzátok őket! Hja, hogy ezt mégsem? Titokban ti is gyűlölitek, megvetitek, leköpitek, kiröhögitek őket (lásd Mónika show nyomorult korcsai a RTL-es tóratévében)! Sokkal többet ártotok nekik, mintha csendben maradnátok! Csak eszközök ők a kezetekben, hogy minél nagyobb káosz legyen ebben az országban és az emberek fejében!
Felheccelitek, gyilkosságra, rablásra, bűncselekményekre bátorítjátok őket, mert annyira gyűlöltök mindent, ami magyar és ami nemzeti és ami hagyomány! Ti szítjátok a cigányellenességet is, ti vagytok ennek is a forrása! A rendszerváltásig nem volt cigányprobléma, mindenkinek dolgozni kellett, csak utána kezdtétek el szétrohasztani a cigányságot is!
Mértéktelen segélyezés, a gyerekgyártás támogatása, a cigánynők megélhetési gyerekgyárrá változtatása! Borzasztóan elbaszta TLUDATOSAN kedvenc SZDSZ-etek ezt (is). Nézzetek magatokba, ha egyáltalán a felfuvalkodottságototoktól erre egyáltalán képesek vagytok! Vagy erre béreltek fel benneteket azok, akik elindítottak benneteket a 89-es úton? Hogy romboljatok, emberijogvédő álca alatt gyűlöletet és megosztást szítsatok?!
Biológiai fegyverként vetitek be ellenünk a cigányokat! De vigyázzatok, mert a fagyi visszanyal!