Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen


Vendég

/ #243

2014-02-15 17:43

Mohácsi László: Senkitől nem fogjuk eltűrni, hogy fenyegessen, kioktasson és lejárasson bennünket!

Alulírott, Mohácsi László lelkipásztor mélységes megdöbbenésemnek adok hangot, és egyben védelmet és kiállást kérek a Jobbik mellett a református egyháztól is Ágoston Tibor presbiter testvérem mellett.

Népünkön az eltelt évezred alatt átgázolt a tatár, török, Habsburg, Trianon, szovjet és most a cionisták, akiknek ördög az atyjuk, és módszeresen taszítják gyarmati sorba nemzetünket. Aki igaz hazafi és magyar ember, az felemeli ezen káini indulatok ellen szavát, mert krisztusi szeretet van szívében, és felelősséget érez a reábízottakért. Ágoston Tibor ilyen ember!

Más népek gonoszsága mérhetetlen lelki-testi fájdalmat okozott nekünk is. Nincs család, akinek ne lenne áldozata, és hallgatunk, nem követelőzünk, nem élősködünk. Némán gyászolunk, emlékezünk. Hozzánk ez a méltó.

A gyűlölet hulláma önt el bennünket, melyet folyamatosan gerjeszt az "újra összeállt baloldal" cionista holdudvara, népét kifosztó, rendőrterrorral földig verő, minden igaz értéket tagadó, hazaáruló kozmopolitái. Ők Magyarország ellenségei, és nekik nincs helyük a közéletben.

Senkitől nem fogjuk eltűrni, hogy fenyegessen, kioktasson és lejárasson bennünket! Földi hatalomtól nem félünk. Jegyezzék meg: csak erősödünk és növekedünk a teher alatt, mint a református egyház címerében a pálmafa.

Mohácsi László
presbiter

Debrecen, 2014. február 14.

http://uzenete.blogspot.hu/2014/02/nemzeti-jelkepeinken-gunyolodnak-holmi.html

További részletek: http://kuruc.info/r/56/123877/#ixzz2tJuKaqv9




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...