Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Vendégecske

/ #1375

2014-02-10 04:02

Inkább ilyenre kéne fordítani rengeteg támogatást, a rengeteg ilyen hátrányos helyzetű beteg gyermekekre meg gyógyszerre támogatást, stbre! A beteg gyermekeknek fontos, hogy ott legyen velük legalább 1 szülő, vagy hozzátartozó, aki tud segíteni, ha bármi baj van! :)
A sok idióta rokkant nyugdíjasok meg ezzel sem törődve el akarják venni még a családi pótlékot meg mindent csak azért, mert ők "fizették tisztességesen a nyugdíjjárulékot"... meg a nagy francokat!!! Inkább elvenném tőlük a nagy részét, és legszívesebben az ilyen gyermekeknek odaadnám, meg segítenék nekik, hogy jobb legyen, és ha nem is múlik el, de legalább enyhíthető! :) A gyerekek sokkal tovább élnek, meg ők a mi új generációink, nemúgy, mint az öregek... minek nekik a sok lóvé!? Úgyis már az utolsókat rúgják! Nem vagyok szívtelen, de ez az igazság!
Nekem az első gyermekem még a hasamban van, de hála az égnek, kiderült, hogy nem Down-kóros. Bízom a legjobbakban, de úgy gondolom, hogy egy szülő attól szülő igazán, hogy akkor is szereti a gyerekét és segít neki mindenben, ha bármi baja is lenne! :) Én legalább is így gondolom, hogy ez a helyes! :)
15hetes anyuka :)