Tiltakozzunk a nyugdíjak csökkentése ellen!

Vendégecske

/ #62

2014-02-09 18:18

Francba az összes nyugdíjjassal!!! "kemény munka, stb" ... Minek Nektek az a rengeteg pénz?
amikor én voltam iskolás, már az általánost úgy kellett végig járnom, hogy minden évben bukásra álltam, mert sokszor nem volt pénz kajára se, nemhogy egy busz bérletre!! Nem tudtam bejárni, mert anyám egyedüli kereső volt, a testvéreim is munkanélküliek voltak, és 4en éltünk hónapról-hónapra, 80ezer forintból... És annak a 3/4 része elment számlákra... Még a középiskolát se tudtam elvégezni, mert amit diákmunkákból kaptam (rendesen, kitartóan dolgoztam, nem érdekelt az egészségem se, csak a pénz miatt csináltam), az elég volt talán egy vonatbérletre arra atlz 1hónapra... De hiába, ha éheztem, és étlen-szomjan kellett iskolába mennem!!!
Az idióta, szerencsétlen nyugdíjasoknak, akik csak sírni tudnak a múlt miatt, mi a francnak 100ezer forint feletti pénz, ha egész nap csak henyélnek, meg fájlalják magukat???
az ilyen nehéz helyzetű gyerekeknek (amilyen én is voltam) sokkal jobban jönne, ha a szüleje vagy Szülei, akivel él, NORMÁLIS fizetést meg TÁMOGATÁST kapna, és nem ilyen 70-80ezreket, mint egy olyannak, aki már vén szatyor és már menni se tud, de azért kapja a sok lóvét a SEMMITTEVÉSÉÉRT!!!!
Az én Apámnak van egy másik házasságából egy fia... Még csak 4 éves, de olyan nehezen jönnek ki a pénzből... Én segítem őket, ha kell, és nem mondom azt, hogy majd add vissza, mert nekik nagyobb szükségük van rá, főleg, hogy 3an vannak, és egy óvodás fiú is van ott, aki a féltesóm, de igenis számít a jövője!!!!! Erre egy nyugdíjjas nem is gondol még véletlenül se!!! mivel reménytelennek láttam a magyarországi munkák keresését, kijöttem külföldre szinte Azonnal a Páromhoz! Sokkal jobban keresünk a Párommal, csak mi ketten, mint egy Magyarországon dolgozó ember, és nagyon jól elvagyunk, és még babát is várunk!!! Leszarom az összes nyugdíjjast, majd akkor ugráljanak, ha most is tesznek valamit, ahelyett, hogy egész nap a hátsójukat meresztik, és nem csinálnak semmit!!!! NEM LÉTEZIK, hogy 1 nyugdíjjas nem tudna megépni 60ezerből!!! Talán nem a legdrágábbakat kéne megvenni, hanem spórolni, "mint a régi szép időkben"!! :)
Egy 15hetes anyuka!