Az akác legyen hungarikum!

Kurbli
Vendég

/ #949

2014-02-08 21:29


Vendég
#938 !

Látom vitázol itt azokkal akik értelmesen próbálják megvédeni az akác fafajt tőletek demagógoktól. Megvádolod azokat akik ki merik kicsit jobban nyitni a szájukat,hogy le vannak fizetve. Te egy emeletes vadbarom vagy ha tízezrekkel szembe pisálsz meg flegmázol. Most finom voltam és nőies ! Valóban ne alacsonyodj le ide közénk emberek közé,élj csak tovább a saját kis beszűkült elmerottyant világodban és marhanagy ökoszisztéámádban az Eu tól kapott pénzen,amit az akác elleni propagandadumára kaptatok,csak bennünket élni akaró embereket hagyjatok békén végre. Hihetetlen az a beszűkült felfogás amivel tényleg arborétumot lennétek képesek csinálni az egész országból,le.arva ezzel a gazdaságot,a gazdákat,a méhészetet,a hagyományokat és azokat éltető szakembereket.
Következő lépés már az lenne hogy megtiltanátok az arborétumba való belépést is meg nem odaillőnek minősítenétek a délibábot is, meg kiirtatnátok a krumplit,a paprikát, a paradicsomot ,a kukoricát, a dámszarvast ,a muflont ,a feketefenyőt,az amúrt,a fácánt, meg még sorolható lenne... a marhanagy ökoszisztémátok érdekében,meg mert egy sem őshonos és a maga nemében mind invazív és kártékony!
Foglalkozzatok inkább a krumplibogárral meg a kukoricabogárral,a harlekinkaticával meg a selyemkóróval meg a babzsizsikkel szerencsétlen unatkozó zöldagyúak!

Ja az akácból készült eszközöket és épületelemeket ne szolgáltassuk majd vissza véletlenül nektek?Ilyen elképzelés még nincs az agyatokban?