Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen


Vendég

/ #231

2014-02-06 16:42

Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?
Érdekes kérdések:
Amikor a magyarság számára fontos keresztény ünnepeket nézzük, sokszor azt látjuk, hogy a szocializmus óta célirányosan valamilyen másik emléknapot tartanak ezeken az ünnepnapokon. Ezen logika alapján 2014-ben ismét megpróbálnak elfeledtetni egy nagyon-nagyon fontos tényt: 1914-ben, tehát kereken 100 éve tört ki az I.Világháború!

Minden, ismétlem minden cionista összeesküvés felszínre kerülne ennek kapcsán! De a figyelmet - nagyon úgy tûnik - el kell terelni errõl az egészrõl.

Meg lehetne ugyanis kérdezni, hogy Linder Béla - a puccsista zsidókormány hadügyminisztere - hogyan mondhatta a háború sorsdöntõ idõszakában, hogy "Nem kell hadsereg többé. Nem akarok többé katonát látni! Fegyvert többé, szolgálaton kívül nem viselünk, sem a tisztek, sem a legénység". Ezután hetekig lõtték minden fronton a Linder Béla által tétlenségre kárhoztatott magyar hadsereget - rengeteg katona halt meg értelmetlenül.

Lehetne elemezni, Demecser mellett a Székely hadosztály, hogyan tette le a fegyvert, miközben keletrõl a Magyarországra beözönlõ román csapatok, nyugatról a zsidók által vezetett Kun-Kohn Béla Vörös hadserege támadta hátba... Magyarországon, magyar csapatokat, zsidók támadtak hátba... Hogy kapta meg Erdélyt és a Partiumot Románia 1920-ban Trianonban, amikor még 1918. május 7.-én a Bukaresti béke alapján békét kötött és kiszállt a háborúból?

-Hoppá! Errõl miért nem tanulunk az iskolában? Kinek az érdeke ez a nagy elhallgatás?

Majd 2014-ben minden héten bemutatják a Sorstalanság címû valamit, amiben a Nobel díjas zseni azt mutatja be a sok idiótának, amint 14 évesen haláltáborból haláltáborba jut és bár 14-éves, mégsem gázosítják el sehol - mint azt a "dokumentumok" belénk sulykolják... Ekkora logikai ellentmondásra Irodalmi Nobel díjat adni és etetni az embereket, több, mint hiba!

Olaszországban 2014 egyébként emlékév lesz, amiben méltósággal emlékeznek többek között a magyar katonák bajtársiasságáról. Értetlenkedve fogják Magyarországot figyelni az olaszok, miért nem szállítják haza a több ezernyi, mai napig a Dobordó környéki templomok kriptáiban, bezsákolva heverõ magyar hõs holttestét. Akkor idehaza arról fog mindenki beszélni, Anna Frank hogyan nyomkodta a pattanásait, mielõtt a csúnya, gonosz nácik elvitték a lágerbe!

(Arról szintén nem beszélhetünk, hogy a kicsi Anna Frank naplója golyóstollal íródott, amit akkor még fel sem találtak! Meg Anna Frank apukája összeveszett egy íróval, mert nem tudtak megegyezni a sikerkönyv tiszteletdíján! A vitát New Yorkban, bíróság döntötte el, de ez kellemetlen tény, mert hát akkor ki is írta a könyvet?)

Senki nem fogja megkérdezni a legfontosabbat: a magyarok 1918. November 2.-án megkötötték Magyarország ezeréves határait garantáló békeszerzõdést az olasz Diaz fõparancsnokkal...

Erre Károlyi Mihály a zsidókkal villámgyorsan kiutazott Belgrádba és 1918. November 8.-án Magyarországra nézve új, katasztrofális békét kötött, Franchet D. Esperay tábornokkal. A francia tábornok sorba állítja a küldöttséget, végigmegy elõttük és legelsõ, - azóta legendás és sokatmondóvá vált - szavai ezek hozzájuk "Maguk zsidók? Maguk is mindannyian zsidók?".

- Kinek állt ez érdekében? Miért kötöttek a Patkányköztársaság zsidójai új békét a már meglevõ helyett?
Azért nem lehet Tormay Cecilérõl utcát elnevezni, mert a majdnem irodalmi Nobel díjas a "Bujdosó könyv" címû könyvében pontosan dokumentálta ezt az idõszakot. Ha mindezt megtárgyalnánk, feldolgoznánk akkor robbanna a bomba: TRIANON!!!

Nos, akkor hogyan volt az, hogy az I Világháború ÖSSZES FRONTJA a történelmi Magyarország, ezeréves határán kívül volt és mégis elvették e területünk kétharmadát... Aztán az I. Világháború 1914-tõl 1918-ig tartott, de csak két év múlva, 1920. június 4.-én kötötték meg a Trianoni békediktátumot! Mi történt ez alatt a két év alatt?

Ezek érdekes kérdések lennének.

Nekünk mindig csak a lelkiismeret furdalás, vesztes csaták, a szégyen jut?! A magyarokat összeugrasztották a kettõs állampolgárság miatt 2004. December 5.-én. Ez a szégyen napja. De arról mikor beszélünk, hogy a magyar hadsereg 1916. December 6.-án elfoglalta Bukarestet, Románia fõvárosát??

Ehelyett kötelezõ jelleggel elkezdik majd 2014-ben Auschwitzba kiszállítani a magyarokat. Már elõre látom a botrányokat, a Facebookos bejegyzéseket...Hogy volt ez a nagy nagy holokamu? Mikor elindultunk, a magyar lexikonok, régi tankönyvek 4 millió áldozatról szóltak...Mire kiértünk, 1,5 millió lett belõle...

Láttátok a gázkamrát az "Arbeit macht frei" felirattal szemben? Ebben a rozoga, üvegezett, befelé nyíló, hátul ajtó nélküli helyiségben ölték meg cyklon-B gázzal az emberek millióit? De hát ez fizikai képtelenség!!

Szóval, aki sokat hazudik, egy idõ múlva orra esik a hazugságai tömegében... Már nem tud olyan döntést hozni, amibõl ne származna baja.

Úgy látom, lassan hátradõlhetek a székben és már csak mosolyogva figyelem a világ eseményeit...
Közben elmondhatom magamról, meg néhány értelmesen gondolkodó embertársamról... azért vannak idõszakok, amikor nem is rossz oktalan állatnak, akarom mondani GOJnak lenni....

Nos, érdekes lesz ez a 2014-es év, a megemlékezések, évfordulók tekintetében!
dr Nagy Levente Kunhegyes

"Nem azért szeret az Isten, mert értékesek vagyunk,hanem azért vagyunk értékesek, mert az ISTEN SZERET."

Félvilágot is befuthatod, más ember földjén testvértelen leszel, s elfúj a szél, mint kósza õszi lombot, ha nemzetedrõl megfeledkezel.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...