Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen

Cicero

/ #130 Re: Re: Re:

2014-01-26 22:44

#120: Kobak - Re: Re:

hehe :D szánalmas ... ennyi erővel amúgy a zsidó terror áldozatainak is lehetne már emléket állítani a föld számos pontján.

hazánkban lehetne kezdeni a Tanácsköztársaság jeles képviselőivel. aztán Rákosival, Kohn Béla Bácsival, Kádár bácsiékkal ahol sajnos számtalan zsidó hitű "honfitársaink" bolsevista mód kínozta és ölte halomra a magyar áldozatokat.

Jah és fejeld meg trianonnal is, ott is elévülhetetlen szerep jutott bizonyos zsidó köröknek. A történelem folyamán már annyiszor kedveskedtek a Magyar Királyságnak is, mikor végig támogatták a törököket is ... áhh tudod ha a föld valamennyi sérelmének fájdalmának emléket kéne állítanunk... végig emlékműveken lépkednénk és termőföldnek se maradna hely.

talán végre el kéne fogadni, demokráciában élünk, van orosz emlékmű, kismillió holokauszt emlékmű, a német megszállásnak is voltak áldozatai... azok érzését is sérti az, hogy egyesek itt túlhatjott, felheccelt politikai kampány részeként meg akarják akadláyozni, hogy ők is emlékezhessenek.

A szomorú az, hogy cionista körök feszítik a húrt, nem az egyszerű zsidó hitű emberek. Azok a cionisták biz tesznek magasról a legtöbb zsidóra is... ahogy a második VH idején is tették. Adolf bácsit nem kis pénzzel és folyamatosan támogatták. Az USA-ból és Bankárcsaládok angliából is... természetes hogy az egyszerű emberek szívnak.

Jó lenne felébredni, hogy itt az igazi konfliktus már igazából a világ nemzetei és ezen nagytőkés transznacionális (s valóban rasszista, fasiszta cégbirodalmak tulajdonosi háttere) közt zajlik.

A többi a káoszkeltés, figyelemelterelés ezerszínű ösvényére vezet.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...