Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen

Cicero

/ #73 Re: Jöjj és láss

2014-01-26 01:59

#42: -

Megmosolyogtató ez a kulturális hablaty egy politikai-marketinges részéről!

A ferdítés, pont fordított előjelű, amennyiben a történelmi tény elhallgatását propagálja. Minden jóérzésű embernek már felfordul a gyomra ettől az izzadtságszagú erőlködéstől amit bizonyos politikai erők jól fizetett propaganda gépezete művel azzal az arcpirító tudatmanipulálással mellyel hülyére veszik az embereket és azzal vádol, amit maga tesz.

Szó nincs történelemhamisításról, a német megszállás történelmi tény!

Persze a  történelmet a győztesek írják, hamisítják, elhallgatják - vagy akár nevetséges mód dogmává emelik. Ez is jó példa erre, ahol valaki az intellektusát eladja és értelmiségi zsoldossá válik, majd egyszerűen megpróbál meggyőzően süketelni!

Persze az igazság előbb utóbb kiderül... Senki nem gondolhatja komolyan, hogy az iskolai történelemkönyvek "roppant adekvátak" lennének. Ez maximum olyan esetben a legobjektivebb, ahol már nincs leszármazott - azaz érdek a részrehajlásra, vagy már túl nagy történelmi távlatban van.

De hogy lásd mi is a való, a német vezetésnek szánt német hazánkbéli "helytartó" jelentése közvetlen a megszállás előtti időszakból. Elég csak ezt elolvasni, hogy világos legyen a kép, első kézből van:

http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/doksi/ng5560.html




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...