deviza alapú csalás ellen


Vendég

/ #218 Re:

2014-01-22 10:31

#1: -

Tisztelt  Menyhért  Péter !

Akit Ön feljelent a deviza ügyben, az csak elégséges, mert nem az a legfontosabb, hogy a bankok mit tettek,  hanem  amit  az ügyfél aláírt.  Vettem  fel  én is deviza alapú hitelt, de úgy, hogy havi törlesztési összegem konstans. Emiatt a törlesztési időmet nyujtottam  meg  a  Merkantil  banknál  és úgy kértem. Nos ha valaki túlvállalta magát, vessen magára.  Az pedig Orbán bűne, hogy megengedte a gazdagoknak a végtörlesztést.

De Orbán más törvénytelenségben is bűnös és őt kell eltávolítani, majd börtönbe zárni. Például, hogy átvállalta a Fideszes önkormányzatok adósságát, amelyet 8 évig ő generált. Vagy Putyinnal aláírt egy megállapodást Paksról, miközben nem tesz semmit a megújuló energia érdekében nekünk. De bűne még, hogy lebontotta a demokratikus jogállamot és teljhatalomra törekszik. Diktatúrát épit és saját zsebre dolgozik. Ehhez képest Csányi kisegér.

Ezért kérem, hogy Orbánt azonnal fogja perbe a médiaszabadság megszüntetése miatt és főképpen a Klub Rádió országos ellehetetlenítése miatt, mert arra 3 éve jogerős bírósági ítélet  van és törvénytelenül  nem  hajtja  végre.

Tehát ez sokkal fontosabb, mint az ön javaslata.

Üdvözlettel  Markó  Imre

Tab, 2014.01.22.