Adjátok vissza gyermekeinket!

Juhàsz Andràs

/ #59 Brutàlis hatòsàgi gyermekbàntalmazàs

2014-01-08 03:30

Kedves, Gyermekeikért Küzdö Szülök!

Hasonlò, ha ilyent lehet mondani, talàn egy fokkal még szerencsétlenebb helyzeteket tapasztaltam magam is.
A Kormànyhivatalban és intézményeiben, a gyermekvédelmi hatòsàgokon, bìròsàgokon és rendörségen  gyermek-, csalàd- és nemzetirtò bünszövetkezet müködik. A hatòsàgok a csalàdbòl elragadjàk a gyermekeket, embertelen körülményeknek, testi-lelki kìnzàsnak, véres eröszaknak, szexuàlis bàntalmazàsnak teszik ki öket.

Csongràd és Veszprém megye sùlyosan fertözött terület.


Az àtnevelötàboroknak megfelelö körülmények között pszichikai tréninggel, gyògyszeres kezeléssel a csalàdjuk és a szeretö, kivàlòan eredményes, felelös szülöi nevelés ellen uszìtjàk a gyermekeket, és gyülöletet keltenek bennük a szülövel szemben.

Nem egy esetben külföldi szcientològusok is részt vesznek a gyermekek àtnevelésében.


A hatòsàgok egymàs büncselekményeit leplezik, tömegesen àllìtjàk elö a koholt vàdaskodàshoz szükséges hamis közokiratokat, hamis tanùkat àllìtanak, a valòs dokumentumokat eltüntetik, a szülöt pedig, a gyermekek életével fenyegetve zsaroljàk arra az esetre, ha panasszal él.

Az életveszélyes àllapotba került gyermekek kìnzàsa elleni fellépést bìròsàgi, rendörségi közbeavatkozàssal akadàlyozzàk meg. Az ügyeket a bìròsàg nem hajlandò tàrgyalni, a rendörség pedig nem hajlandò nyomozàst folytatni, az iratok ùgymond, elvesznek.


Mindebben a jelenlegi és a koràbbi kormànyzati szervek, magasrangù àllami funkciòt viselö tisztviselöi teljes egyetértésben, egymàst fedezve müködnek együtt.

Sok kitartàst kìvànok a gyermekekért folytatott küzdelemhez.

Tisztelettel: Juhàsz Andràs