Adjátok vissza gyermekeinket!


Vendég

/ #41

2013-12-03 05:54

Szeretnék egy kérdéssel kapcsolatban tisztán látni? A kivonulásotok a rendszerbõl meghagyja a gyermekeiteknek a választás lehetõségét? Pl járhatnak iskolába, közösségbe, ha akarnak? Biztosítottátok számukra ezt, vagy a ti döntésetekkel nekik is együtt kell élniük? A petíciót már aláírtam, mert, aki így küzd a gyermekéért az szerintem jó szülõ, de ez a kérdés akkor is foglalkoztat. Ha visszakapjátok õket, akkor is meg akartok felelni a társadalmi szokásknak, vagy ismét el szeretnétek zárkózni a világtól? Az is érdekelne, hogy jól értettem-e mindent és nem fejeztétek be az egyetemet? Esetleg egy ilyen gesztussal (tanulmányok befejezése) nem lehetséges enyhíteni a nagyszülõk ellenállását?
Nagyon sajnálom a köztetek kialakult helyzetet. Mind a kettõtök oldalát megértem egy picit. Esetleg nem lenne lehetséges bevonni egy családterapeutát, akivel a nagyszülõk is együtt dolgoznának a helyzet normalizálásán? Nem tudom, hogy ilyesmit lehetséges-e bírói döntéssel elérni?
A bíró nem elfogult? Kértétek a cseréjét?
Bocs, hogy ennyit kérdezõsködöm, de valamiért sokat gondolok erre az esetre. Remélem sikerül megtalálni a gyermekeitek számáraa legjobb megoldást és szeretõ családban nevelkedhetnek, ahol a szülõk és a nagyszülõel tudják egymást fogadni!