TABÁN megmentése

Julio cesar

/ #176

2011-05-21 09:43

A helyi Théma is lehozta a szoksásosan kötelező kört, szerencsérew itt már gondolkodó újságírók dolgoznak!
Nekem ezekkel a cikkekkel mégis az a bajom, hogy valamiféle rosszul értelmezett korrektség jegyében 1/2 részben Bojár 1/2 részben az ellenzők kapnak helyet. Holott Bojár Iván egymagában gerjeszti ezt az egész kegyetlen játékot az itt élőkkel szemben, míg a tiltakozók több ezren vannak.

Ami különösen felháborít és részemről ilyen emberrel nem kívánok beszélni, hogy igyekszik rést ütni, ellenségességet provokálni. Próbálja szembefordítani a gyerekeseket a kutyásokkal. Próbálja szembefordítani a Budapest más részén élőket a tabániakkal.
Ez egy felháborító goebbelsi propaganda!
Pedig a Tabán egy jól gondozott teljes mértékben kihasznált harmonikus park amihez ennek az embernek és a pénzes befektető haverjainak (lásd Bohém hotel) az égvilágon semmi köze. Minden budapesti jöhet sétálni, futni, szánkózni, piknikeznei amit csak akar. A park lényege az, hogy park.

A Tabán nem probléma, hanem megoldás. Megoldás a szennyezett városi levegővel szemben, megoldás a városban maradó családok és gyerekek egészségére. Minden beépítés ezt veszélyezteti!