TABÁN megmentése
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Azt pedig egyáltalán nem tudom felfogni, hogy a látogatóknak még is hol lehetne parkolniuk? Tán a füvön?
Legyen a Tabán a gyerekeké!
E-mail:
[email protected]
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: csak :)
És igen, mondjuk fejezzék be előbb a mélygarázst (vagy állítsák vissza az eredeti állapotot, mielőtt tovább reped a fal), hozzák rendbe a Várkert Bazárt stb. Lenne tennivaló bőven.
A budai vár oldalában sem valósítottak meg semmiféle szőlőművelést. Ami megvalósult ott az a romos lépcsőkön a pusztuló szőlőtőkék között felbotorkáló turisták látványa és az erre költött közpénz elherdálása. Na azt sikerült megvalósítani.
Re:
Jó lenne tartani a kapcsolatot, hogy több civil szervezet együttesen fellépjen és ne tudjanak azzal lesöpörni minket, hogy néhány lakó panaszkodik...
Én is nagyon szeretem az I. kerületet, és a Tabán különösen a szívem csücske. Nagyon szép emlékek kötnek ehhez a környékhez. Kár lenne hogy önös érdekek miatt teljesen átalakítsák és tönkre vágják a városnak ezt a gyöngyszemét, amelyik többé-kevésbé még megőrizte báját, hangulatát.
sramli
Kedves Sváb gyerek, megtennéd, hogy fölhívsz a Vendéglátóipari Múzeumban (212 12 45)? Nagyon szeretnék beszélgetni Veled nagyapádról és a családi, tabáni emlékekről. Előre is köszönöm, Saly Noémi
| This discussion has been closed. |