Petició a privát ivóvízkutak betiltása ellen

Merényi István

/ #77 Szar...ember.hu

2013-10-26 17:57

Na akkor figyelem emberek!

Nem kell hinni ennek a szarnak, az én megérzésem azt mondja, hogy ez csak egy nagy nagy faszság! Kacsa hír az egész ahogy van! Engem is föl kúrt a faszba agyilag, meg mostanában is elgondolkodom róla, de akárhogy elmélkedem róla, a megérzésem azt mondja, hogy ez egy fasz. kacsahír az egész. És ha megérzésem azt mondja, akkor annak úgy köll lenni. Na de egy regényt is írhatnék, de minek? Mert lehet, hogy az emberek foglalkoznak vele, de ez azért van, mert az ilyen ember nem érdemel hitelt. Az ilyen csak a feltűnési viszketegsége miatt nem írja, hanem egyenesen már tolja a vadbaromságait. Én váltig állítom, hogy az ilyen jót röhög az embereken, milyen hiszékenyek is! De el lehet más szarokat is olvasni, azok is pont ugyan úgy, nem fedik a valóságot.

Én nem vagyok orvos, csak józanul, átgondoltam az egészet! Ez egyszerű Pszichológiai esett, aminek a csapdájába én is bele estem! Amikor az ember elsőre elolvassa az ilyen vadbaromságot. Ez az első reflex amit az emberből kivált, hogy köpködni kezd, mert végig sem tudod gondolni mit olvastál, de már reflexből ordítasz, meg köpködsz! Egyszerűen nincs időd átgondolni, mert az adrenalin szinted az egekbe szökik ilyenkor.

Nekem személy szerint az ilyen emberekről az a véleményem, ugyan olyan szerencsétlen balfékek akiknek nem jutott oszt így akarnak királyok lenni. Volt egy ilyen szöveg a Jelek című filmben, Mel Gibson főszereplésével. Mikor jöttek az UFO-k és mind ez egy farmon is játszódik, ahol kukoricás is van.