HÍVATLANUL TILTAKOZUNK

Eszter Csongrády BME

/ #20 Mit akartok ti itt?

2013-09-09 10:16

Mit akartok ti itt ezzel?

Egy olyan oktatási rendszer ahol egy Pumpás Pista diplomát kaphat, ahol egy gondolkozni nem tudó, helyesen írni nem tudó érettségit kaphat és ahol egy gyogyóst felvesznek a közgázra, majd a jogra az az oktatási rendszer egy fabatkát sem ér!
Lehet itt akármilyen liberális, vagy konzervatív eszmével előjönni!

Pumpás Pistát mindenki ismeri! Neki a haverja a Kato Alpár aki szintén HÖKös volt a BTK-n úgy, hogy közben a PPK volt az anyaintézménye. Neki van egy szaktársa akivel volt szerencsém az életben összefutni! Elvileg tanár szakon végzett, de én az érettségijét, sőt a 8 általánosát is megkérdőjelezem! A srác 5 perc alatt elázott és hülye volt mint a segg! A barátnője úgy nézett ki mint egy fogyatékos-úgy is viselkedett, de a jogra járt. Aztán a facebookon láttam viszont ismert fideszes politikusokkal és celebekkel pózolni.

Ezek az emberek hogy kaphattak érettségit, és hogy vehették fel őket nem tudom, de ha a Hallgatói Hálózat és jó érzésű emberek ezt a petíciót támogatják akkor sajnos ti sem vagytok különbek.
Az elmúlt 8 év és a ti elképzelésetek erre fogja hajtani az oktatási rendszert.
Ha rajtam múlna, én átvilágítanák mindenkit akik az elmúlt 20 évben érettségit és ennél magasabb bizonyítványt szereztek. Bizonyos esetekben újra is vizsgáztatnék embereket, mert az nonszensz, hogy fogyatékos alkoholista emberek szaladgálnak az utcákon diplomával, akik még élvezik is az ilyen és ehhez hasonló petíciók támogatását.

Meg kell regulázni az oktatást és a fiatalokat. Aki nem való a közösbe az menjen a levesbe és söpörje az utcát, de ne az én diplomámnak és munkámnak az értékét rontsa!