Veszélyben a művészvagyon


Vendég

/ #350 Re: A MAOE sehol sincs!

2011-05-03 19:32

#343: - A MAOE sehol sincs!

MIRE GONDOLJUNK?

Arra sajnos, hogy ha a MAOE érdekvédelmi szervezetként nincsen jelen illetve sürgősen nem tesz lépéseket a másod körű becsatlakozásra az aláírókhoz, akkor azok akik ezen felsorolt szervezetknek nem tagjai csak mondjuk a MAOE-nek ill. Szövetségnek.....mindenből ki fognak szépen hullani autómatikusan.

Előbb- utóbb meg fog születni az a bizonyos képző és iparművészek helyzetére vonatkozó törvény, de az úgy lesz megcsinálva, hogy törvényi alapon ki fog zárni bizonyos alkotókat. (nem személy szerint, hanem általánosságban!)

És nem feltétlen a tehetségtelenek lesznek így kilökve. Az új leosztás ezzel a stratégiai megállapodással egyértelműen megtörtént. Tehát, villám sebesen második körben be kell csatlakozni érdekvédelmi szervezetként, hogy legalább ott lehessünk a törvények megalkotásának a társadalmi vitájánál....stb. (olvassa el kérem újra.)

Ez az idemásolt dokumentum egyébként napok óta ott van azon a bizonyos másik fórumon, melyt feltettek a besőépítészek. (én is onnan másoltam ide)

Tessenek átballagni, mert érdemes volna. A jelen 5 tagú ideiglenes elnökségnek is fontos volna a tagságtól konkrét visszajelzéseket elképzeléseket kapnia arról, hogy hogyan akar tovább létezni.