Veszélyben a művészvagyon


Vendég

/ #335 Kedves Forgács Jenő!

2011-05-02 16:01

Csatlakozom a felhívásához! A levelezgetést-ide-oda teljesen értelmetlennek tartom ebben a helyzetben! Ki kell alakítani az erővonalakat, vagy bedarálódunk!
Erre már Bauer István és Elnökség figyelmét a kezdetek kezdetén felhívtam. Felhívtam arra is, hogy a vagyon körüli tiltakozás közben az alkotmánytervezet lehetetlen szövegű. Minden fórumot kihasználva- még a parlament zugosabb elérhetőségeit is kihasználva leírtam véleményem. Nem önteltségből mondom, de szerencsére valami, vagy valakik hatására a tervezetet átírták és így kimaradt egy végtelenül korlátozó mondat.
Úgy látom, ma sem tiszta a kép sokak fejében, nincs koncepció a minket bármilyen oldalról érhető negatív támadás kivédésére. Pedig végig kell és lehet elemezni, mi várható ebben a helyzetben és fel kell készüljünk a legvadabb elképzelések gyors értékelésére és reagálására. Ahogy eddig mentek a dolgok, semmire sem alkalmas, semmit nem fogunk elérni!
Én hajlandó vagyok egy konstruktiv "csoportban", bármiben részt venni! Az itteni fórumon is hajlandő vagyok felfedni beírásaim(47db), vagyis fontosnak tartottam eddig is hozzájárulni, de már a fölösleges szócséplést nem viselem!
Tisztelettel M. Fekete györgy