A hajdúszoboszlói tömegsportközpontért és extrém sportcentrumért!

Jónás Kálmán
A petíció szerzője

/ #42 Az aláírásgyűjtés hagyományos formájáról!

2013-08-15 09:22

Tisztelt Aláírók!

Kérlek, engedd meg a tegeződést, hisz a sportpályán sem magázódunk!
Köszönöm, hogy aláírásotokkal támogattátok a hajdúszoboszlói tömegsportközpontot és extrém sportcentrumot!

Hatalmas eredmény, hogy az indulás óta már átléptük a 900 fős létszámot! Ez igazolja, hogy nem volt hiábavaló a három éves előkészítő munkám, komoly igény van az ingyenes, színvonalas sportolási, szórakozási lehetőségre a városban! Mi, hajdúszoboszlóiak, 12 hónapon keresztül itt "nyaralunk" és a városba érkező turisták is szivesen magukkal hoznák a deszkájukat vagy a "rugdosós" cipőjüket!

Az ősz folyamán egyéni képviselői indítványként beterjesztésre kerül az önkormányzathoz a pálya felépítésének igénye, az összes dokumentációval, tervekkel, igényekkel együtt.

Ezért következő lépésként meghirdetem a hagyományos, papír alapú aláírásgyűjtést! Ha még többet tennél és segítenél a céljaink megvalósításában, nyomtasd ki az ívet, és írasd alá a barátaiddal, szüleiddel, rokonokkal, utcabeliekkel, akikhez eddig még nem jutott el az online aláírás lehetősége. Erről az oldalról egyszerűen letölthető az ív:

http://hajduszoboszlo.jobbik.hu/content/hajd%C3%BAszoboszl%C3%B3i-t%C3%B6megsportk%C3%B6zpont%C3%A9rt-%C3%A9s-extr%C3%A9m-sportcentrum%C3%A9rt

Ha kész vagytok, írjatok egy levelet nekem a jonas.kalman@jobbik.hu címre és érte megyek, hogy tudjuk csatolni a beterjesztéshez!
Munkátokat nagyon köszönöm, remélem, hogy nemsoká, közös összefogással együtt sportolhatunk a pályákon!

Üdvözlettel:

Jónás Kálmán - elnök; Jobbik Hajdúszoboszló