Kérjük vissza a feliratos kópiákat a magyar mozikba!

Veritas

/ #146

2013-08-01 14:42

Engem tulajdonképpen "annyira" nem zavar, hogy szinkronosan nézem a filmet moziban mert egyszer így is úgy is megnézem, az mondjuk a mozi kárára megy, ha otthon a torrent meg egyéb letöltő oldalon szedem le a filmet ingyé! Akkor utána meg ne csodálkozzanak, hogy sok az illegális letöltésék száma! Tényleg jó lenne az is, ha lenne feliratos verzió. Nem muszáj, hogy minden filmek legyen két féle kópiája, csak a "nagyfilmeknél" (Acélember, Hobbit, stb.).
Tényleg nem gondolnak a külföldiekre, a tanulókra, diákokra, halláskárosultakra. Az Origo-ban leírtakat meg inkább hagyjuk, régen volt az a cikk, hogy miért kapnak hülye magyar filmcímfordításokat a filmek erre mit írtak benne?:
"Mert a magyar úgy megy filmet nézni, hogy bemegy a moziba, megnézi mi megy az aktuális műsortárban és az alapján választ."......Ember! 2013 van! Okos telefonok, internet! Ennyire ne degradálják le a nézőt, nem vagyunk mi hülyék.
Azért azt megnézném, ha már túl a 4000-ren és mondjuk rábolintanak, de csak egyes helyeken lenne feliratos verzió, szerintem már az adott film moziban való leadása előtt elkelne az összes jegy! Telthez lenne!