deviza alapú csalás ellen

csupi

/ #127

2013-07-31 10:07

helyes! vonjuk felelősségre a bankok vezetőit, az ügyintézőket, az ügyvédeket, a közjegyzőket, az országgyűlési képviselőket, az ügyészt, a pszáf vezetőit, a szomszédot amiért devizahitelt ajánlott, a svájci jegybankot amiért olyan alacsonyan tartotta a kamatokat, hogy az akkor már nekünk is megérte, csak mi nem vagyunk felelősek mert nem olvastunk el rendesen a szerződést, mert nem jártunk utána olyan dolgoknak amikhez nem értettünk, mert elköteleztük magunkat 20-30 évre és azt hittük, hogy ennél csak jobb lehet árfolyam, mert elhittük, hogy ha egy lényeges pont valamiért kimarad a szerződésből, akkor az nem számít.
persze mindenki felelős, csak épp mi nem. 4-5 éve milyen csábító volt a devizahitel sokkal alacsonyabb kamata. röhelyesek vagytok itt a kekeckedésetekkel, de őszintén! melyikőtök gondolta át alaposan, hogy mire vállalkozik amikor aláír 10-20-30 évre egy devizahitel szerződést?
a legszebb az ha autóra veszi fel az ember, aminek az értéke fél millával már akkor csökken amikor a szalonból kihajt vele az ember.
úgyhogy hajrá! remélem tanultok belőle. balekok!