Kérjük vissza a feliratos kópiákat a magyar mozikba!

wolferl

/ #73 Igen, igen, igen!

2013-07-30 20:19

Íme, azok a filmek, amelyeket az elmúlt pár hónap során nem tudtam megnézni a mozikban, mert nem vetítik/vetítették őket sehol sem feliratos változatban, eredeti nyelven és hangon, vagyis megölték őket a magyar szinkronnal.

World War Z
After Earth
Pacific Rim
The Great Gatsby
Oblivion
The Host

A forgalmazók így kb. 10 000 forinttól estek el. Mivel azonban nem is egyedül mentem volna, ezért valójában kétszer annyit veszítettek: 20 000 forintot dobtak ki az ablakon csak miattam. És akkor az ott elfogyasztott italt vagy ételt még nem számoltam, bár én nem enni járok a moziba.

Ezeket a filmeket a magyar mozik szinkronnal vetítették, és egyetlen moziban sem tették hozzáférhetővé eredeti hangon, magyar felirattal. Nagy költségvetésű közönségfilmekről van szó, korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy egyáltalán ne lássuk őket feliratosan.

Oszd meg, ha neked is eleged van abból, hogy Stohl Andrást kell hallgatnod Brad Pitt, Rékasi Károlyt pedig Tom Cruise helyett.

Oszd meg, ha te is egyetértesz azzal, hogy a filmeket legalább egyetlen hazai moziban meg lehessen nézni eredeti hangon, magyar felirattal.