Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét


Vendég

/ #62 Re: Re: A magyar szupport

2013-07-04 17:32

#60: megtorló - Re: A magyar szupport

Azzal egyet is értek, hogy egy főre nagyon sok munka jut, de sajnos a magyar szupport ettől függetlenül rossz. Gondolj csak bele, tegyük fel, hogy te egy autószerelő vagy és nem értesz az informatikai rendszerekhez, akkor lényegében meg van lőve az egész. Hiába ismered a Grepolis-t ha nem tudod megítélni, hogy valaki több felhasználói fiókkal játszik vagy csak szimplán belépett egy barátjánál, az iskolában vagy valahol ahol van vezeték nélküli hálózat (pl.: Aréna pláza). Ez körülbelül, olyan, hogy ki kell valamit cserélni az autóba, olyan alkatrészed nincs, de kicseréled egy használtra, vagy utángyártottra. Tökéletesen megy vele az autó, de egy másik szervizes ellenőrizné, és azt mondaná, hogy nem gyári és kirúgatna téged. Miért lenne ez? Mert nem ért hozzá vagy kevésbé ért hozzá, de a hatalma megvan ahhoz, hogy kirúgjon és meg is teszi.

 

Ha azonban én nem fizetek a játékért, akkor nincs elvárásom, de ha egy forintot is kifizettem a cégnek, akkor szerintem jogosan várhatom el azt, hogy aki ellenőrzi, az értse is a feladatát. Bár én még akkor is ezen a véleményen vagyok, ha nem fizetek, de a szabályokat elfogadtam és be is tartom akkor ne én legyek meghurcolva azért, mert ő annyit látott, hogy egyszer azonos az IP a barátoméval aztán ki tesznek levegőzni bennünket. Nem bánom én, hogy kevés csalót kapnak el, de a tiszta és becsületes játékost akkor ne szívassák már. Az meg a másik fele hogy, nincs azonos internet kapcsolatom a barátommal, de akkor ne tiltsák már, meg hogy az iskolába vagy akárhol belépjek. Arról ne én tehessek már, hogy ő is ott és akkor lép be. Arra meg nem vagyok hajlandó, hogy hozzáadjam a közös internetes listához, hisz neki is meg nekem is van saját, fizetett internet kapcsolatunk, amin játszunk, de az iskolába, ha fellépek azonos lesz az IP címünk.

Ez elvileg egy stratégiai játék, amire kell időt áldozni. Ha én reggel 7 órától este 6 óráig valami folytán az iskolában vagyok, akkor nehogy már ne lépjek fel játszani egy kicsit, egy olyan játékban, ahol azért figyelni meg fejlődni kell. Engem nem csak akkor támadhatnak, meg mikor otthon vagyok. Ha az iskolába vagy bárhol belépek és belép a barátom is, hogy segítsen védekezni, akkor ne legyünk már kitiltva.

Én tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen rendszer megfigyelése nehéz, de akkor képezzék őket vagy valamit tegyenek már azért, hogy ilyen esetekben is élvezhető legyen a játék.