deviza alapú csalás ellen


Vendég

/ #27

2013-07-04 03:20

Legyen semmis a Foldtorveny, azonnali nepszavazast ! Magyar nep sorsarol, csak Magyarorszagon szuletett es Magyarorszagon felnott szemely donthessen!
Lepjunk ki az Uniobol, nepszavazas dontse el a sorsunkat es ne nehany szaz ember, akik az idegenek erdekeit kepviselik nagy tobbsegben. Valtsak le azokat a kepviseloket, akik nem a Hazank erdekeit szolgaljak! Szamoltassak el a Kepviseloket es Minisztereket is. Allitsanak fel Ellenorzo Bizottsagot!Ne legyen ilyen nagy szakadek a dolgozo emberek fizetese es a parlamentben ulesezok jovedelme kozott. Beruhazasokat, munkahelyteremteseket kerunk! Mindenkinek lehetosege legyen elhelyezkedni! Allitsak vissza az Alkotmanyt, amely a Nep erdekeit es nem egyes szuk reteg erdekeit szolgalja! Az Egeszsegugyi dolgozoknak tisztesseges jovedelmet fizessenek es megfelelo szamu szemelyzetet! Szuntessek meg a kulfoldi Bankokat, helyette Magyar Bankokat allitsanak fel.
A deviza karosultakat kartalanitsak es a csaladjukat is, akik ez miatt mar nem tudnak kozottunk lenni. A kulfoldi Bankosok teljes vagyonukkal feleljenek a karosultakert. Azok a Bankok, akiket "ugymond" nem lehet perelni, hogy devizacsalast folytattak sok szemely ellen. Akkor ezt vissza is lehet forditani a Bankosok ellen, hogy visszavehetjuk ami a nepe, es Ok sem perelhetik a magyar nepet. Ez igy igazsagos! Azokat a Birakat, akik reszrehajlok,le kell valtani. Felveszik a nagyosszegu fizetest, es nem a magyar nep igazsagos erdekeit vedik ! Sokkal igazsagosabb elosztast a javakbol ! Biztositsak minden csalad szamara a tisztesseges lakhatasi korulmenyeket! Eloszor a Magyarorszagon elo nepnek adjanak munkat es utana az Idegeneknek... Eloszor a Magyarorszag nepenek biztositsanak lakast, es utana az Kulfoldieknek...
Allitsak vissza az ingyenes oktatast ! Biztositsak az ellatatlan gyerekek szamara az etkeztetest ! Ne kinevezessel tegyenek a Vallalatok elere embereket, hanem munkatarsak valasztasaval; figyelembe veve az iskolai vegzettseget, tobb eves gyakorlati tapasztalatot es Magyarorszag nepebol keruljenek ki a vallalatok elere! Legyen Foldosztas a csaladoknak, akik meg akarjak muvelni a foldet. Hatart kell szabni a foldterulet nagysaganak! Akik barmilyen Partot alakitanak, joguk legyen mukodniuk ! Szabad gyulekezesi jogot es szolas szabadsagot! A rendoroktol vegyek el azt a lehetoseget, hogy bekes tunteto tomegekre lojenek, vagy barmilyen formaban fizikailag bantalmazzak Oket, ha megis megtortenne, azonnali hatallyal szereljek le Oket!Keves jovedelemmel rendelkezo szemelyeknek az ado eltorleset !