Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

RedOrchestra

/ #38

2013-06-27 12:14

Sziasztok!

Amint olvasom a listát, és néztem a hivatalos grepo statot, látom, hogy valami új seprű érkezett a magyar stuffba, mert a tiltások 22-23-24.-én voltak, utána már nem néztem.
Engem is tiltottak 7 napra... (mondjuk jogosan, mert én megadtam a jelszavam az egyik játékostársamnak...) Ha ez is a fair játék része, akkor megérdemeltem a büntetést, de szerintem akkora kázust csinálnak az egészből, mintha az atombomba titkát árultam volna el anno a szovjeteknek:)
Apám ideadja a hitelkártyáját, hogy használjam, haver néha megkér, hogy belépjek a FB-be, mert éppen nem ér rá, vagy külföldön van és nincs adatroomingja.
De amiket mondtam az életet tükrözik. A Grepo egy játék, sőt mi több sokan játszanak iskolákból, ahol ugyebár 1 IP van. Az sem kizárt, hogy osztálytársak szövetkeznek, stb.
Nem értem miért van itt ilyen szigorú megkötés.
Nem keresnek eleget?

Amúgy kötve hiszem, hogy a német címen ott csücsülne Mancika, és várná a panaszos játékosokat.
A Peticióval úgy lehetne eredményt elérni, ha mondjuk egyetlen magyar sem lépne be egy hosszabb időre, mert akkor észrevenné a vezetés, hogy bevétel kiesése van.

A másik meg, mint olvastam főmaci sokat költött már a játékra... most a support megkárosította az innogamest, azzal, hogy ebben a büntetési periódusban, meggátolják egy esetleges aranyvásárlását.

Én támogatlak titeket az aláírásommal, de még a tojáshéj itt van a fenekemen, tehát hiába is ugatok hangosabban, de kiskutyaként kezelnek:)

RedOrchestra (hamarosan AK tag, amúgy meg Kristóf)