Legyen semmis a földtörvény! Azonnali népszavazást!

Bubisvíz

/ #106 A jobbikról őszintén! Cirkusz a népnek.

2013-06-22 17:43

http://rosszabbikblog.files.wordpress.com/2012/07/rabbik-magyarorszc3a1gc3a9rt-m...

Valahol találtam ezt az írást, de jól rátapint a lényegre:
"Nézzétek!
Úgy látszik nemigazán tudjátok összerakni a történéseket, ezért segítek.
Ne vegyétek sértésnek.
Én még emlékszem, amikor Vona valahol az egyik választmányi ülésen azt mondta, hogy meg kell feleniük a parlamentalizmus követelményeinek.
Ennek okán:
Nagyon valószínű, hogy Jobbik középre húzása érdekében eltávolította a radikálisan gondolkodó, vagy csak magyarként ésszel gondolkodó tagjait.
A pártot tele pakolta önmagától gondolkodni képtelen bibsikkel és libcsikkel, és olyan nyeretlen ELTE "Bibós" HÖK-ös vagy máshonnan szalajtott HÖK-ös ifjoncokkal, akik számukra valószínűleg "fogott emberek", irányíthatóak és együtt szavaznak a vezetéssel bármit döntsenek is a különböző szintű vezetőik!
Azt hallani minden honnan, hogy nagy valószínűséggel és gyakorlatilag lenullázták a párttagságukat egy 2008 előtti szintre, viszont az emberanyaguk minőségét jelentősen lerontva.

A középre pozicionálási próbálkozásuk a mérhetelen és gondolkodás nélkül mindenkit lezsidózó, lehazaárulózó komminikációjuk miatt nem fog menni, hiába biztosítottak a pártban helyet libcsiknek és bibsiknek, és hiábavaló Vona rabbikkal történt tárgyalássorozata is.
Ahogy közelednek a választások most valószínűleg kezdenek észbe kapni, hogy a 4.-éve tartó langyos semmit sem mutató, inkább "lefekvő és besímuló" politikájuk súlyos, a pártot folyamatosan szétrázó botrányaik miatt nem szavaznak rájuk a nemzeti érzelmű emberek. (Pl. Szegedi Csanád eset. A sok pornós botrány, a hozzájuk közeli cégek ADÓ-botrányai, a különböző büntetőeljárások alá vont és elítélt jobbikos " helyi prominensek" Vona rabbikkal való tárgyalása. stb. stb.)

Most persze szükségük lenne, mindazon szimpatizánsok és volt "eltávolított tagok" szavazatára, akiket ők maguk rendkívül sértő és undorító módon lehetetlenítettek el, zártak ki, vagy zsidóztak, és bérenceztek le korábban.

Tévedés ne essék a jobbiknak nyílván ismét az a célja, hogy bejusson a parlamentbe, és ezért nyílván mindent el is fognak követni, még azt is, hogy egyes korábban kizárt szervezeteket újraalkaítanak, vagy pár embert meghunyászkodva bár, de megpróbálnak visszacsalogatni a párt környékére a választások idejére, időlegesen rehabilitálva.
Azért ne legyenek illúzióik ezeknek a "visszacsalogatott" embereknek, mert ha lezajlottak a választások, akkor ismét azzá válnak a pártjuk különböző szintű vezetői szemében, amik előtte voltak (hazaárulók, árulók, bérencek. stb.)
És persze kezdődik minden elölről, beleértve a langyi politikát, a csókosok előtérbe tolását stb. stb....

Szerintem az sem normális, aki mindezek után szóba áll velük!

Valószínűleg ennek a cirkusznak a része a földtörvénnyel kapcsolatos handabandázás is.

Az én véleményem az, hogy egyék meg amit főztek!
Tűnjenek el a sűllyesztőben, ahová valók!"


U.i tőlem:
Én tudnék már most ilyen szervezetet mutatni, amelyiket ilyen céllal alakítottak újá!
Azok meg azt hiszik "nyertek" valamit! :) :)
Pedig csak dolgozhatnak ingyen a választásokig.
Utána pedig ismét majd "nem lesz rájuk szükség".
Az ilyeneket csak sajnálni tudom se tartás se gerinc nincs bennük.